How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

facebook_farmville_freak_adult_red_border_collie_loading_page.png

nihayet kopegimizin buyumus halini gorduk

Kaybolan hayvanlar listesine eklendi bu tatli keci : )

komsularinizda alin ;kacirmayin ve tabi sizde yayinlayin ; )

facebook_farmville_freak_boer_goat_adoptable_notice.jpg

facebook_farmville_freak_haley_boer_goat.jpg

BUZAGI AHIRIMIZDA GELDı ARKADAŞLAR AYNI AT AHIRIMIZDA OLDUĞU GıBı MALZEMELERı TOLAYARAK AHIRIMIZI TAMAMLAYACAGIZ ....

facebook_farmville_freak_contruct_a_nursery_barn_notice.jpg

facebook_farmville_freak_started_building_nursery_barn_notice.jpg

10 Bricks
10 Wooden Boards
10 Nails
10 Blankets
10 Bottles

facebook_farmville_freak_nursery_barn_materials.jpg

facebook_farmville_freak_amir_nursery_barn_phase_ii.jpg

bu da bitmis hali ;

facebook_farmville_freak_KABEYGPATSKED_completed_nursery_barn.jpg

kolay gelsin olumunekankayizsmile​

Son düzenleme:
bende bu ne diodum kafamda dalgın sabah bi baktım millet biberon gndermiş ne oluo yawww dedim neyse yarısı tamamlandı zaten saolasın zepp

ama bu tay deil buzagı ahırı arkadasım tamamlamıs içine buzagıları doldurmus

farmville bonus diye bişi geldi bana butun arkadaslarıma gnderdim sonra hediye kutumda 3 fv ,1 benzin , sonra bitkler solunca kullanılacak seyden , fln vardı ayyy cok sasırdım ama 1 defaya mahsus galiba cunku eşimden kendimede gnderdim tekrar tıklayınca direk oyuna girio

ay bu seyin içine hem buzagı hem tay konuluo eeee ne dogacak onlardan :kedi:

oraya bebekler konuyo yaaa
onlar büyüyüp büyüyp çıkacaklar sanırım ordan büyüyeni diğer ahırlara sonra onların yavruları olcak onları yine küçük ahıra ....................................................diye gidcek :roflol:

kizlar aceba bu farm ville bonusu günde 1 kezmi alabiliyoruz bende bugün aldim ve esimdende kendime yolladim ama arkadasinda dedigi gibi ikincide direk oyuna baglandi yarin tekrar deneyecegim belki günde bir seferdir bosa digerlerinide kullanmayim insallah günde 1 seferdir onada raziyim

keskeeeeeeeeeeeee delikafadulden

ama sadece tek seferlik :çok üzgünüm:

kizlar aceba bu farm ville bonusu günde 1 kezmi alabiliyoruz bende bugün aldim ve esimdende kendime yolladim ama arkadasinda dedigi gibi ikincide direk oyuna baglandi yarin tekrar deneyecegim belki günde bir seferdir bosa digerlerinide kullanmayim insallah günde 1 seferdir onada raziyim

sadece tek seferrrrrrrrdelikafadulden

Back