FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

allammm yaaa konu ile alakasız ama fotoğrafı görünce dayanamadım kusura bakmayın.kızzz o dilini koparrırrımmm seninnnŞeniz

canim ödül olarak ne veriliyor peki bide bu ürünleri ekip toplayacagiz demi mesela ne gibi seyler kazaniliyor coins ve xp mi yoksa dekorasyon hediyeler falanmi

mesela kabak var onun karsısında start yazar ona tıkla yayınla cunku arkadaslarındanda yardım etmen lazım ekip toplayacaksın mesela kabagın gold ödülü coıns xp ve altın garson heykeli ben aldım 3 tane şimdi bronz ve gümüşe gidiyorum

yok yok operadan sayfa açılmıyor firefoxda girebiliyorum sayfama benım sehrim açılıyor farmville açılmıyor kızlar ne yapsam bilen yokmu...

tesekkürler canim ilgilendigin icin

şimdilik demo gibi bişi yani gelecekmiş ama şimdi deil

tarlada bi ürünü belli sayıda ektikten sonra 3 yıldızı tamamlayınca MASTERY SIGN yazan tabelalar geliyoya
bunlar ne işe yarıyo bilen varmı
bende bikaçtane var ama ne işe yarıyo hala anlamadım

tarlada bi ürünü belli sayıda ektikten sonra 3 yıldızı tamamlayınca MASTERY SIGN yazan tabelalar geliyoya
bunlar ne işe yarıyo bilen varmı
bende bikaçtane var ama ne işe yarıyo hala anlamadım

sadece dekor:)))hihoyyyt

merhaba a.s.
zepp verdiğin bilgiler için çok tşkler... ben burayı yenı farkediyorum keske daha önceden baksaymısım neyse pek gec sayılmaz 30dayım bende :)
ama annemde basladı onun için iyi oldu bu bilgiler :)
son olarak eşimin fvleri 32den 4e dusmustu birden nasıl neden oldugunu anlamamıstık demek calıyorlarmıs hımm diyimde silsin guvenmediklerini..

tekrar tşkler a.s.

sadece dekor deilmi bende yaklaşık 10 tane var demekki hepsini toplayana kadar sadece dekor:kedi:

rica ederim canim kaydirigubbakcemile5

Yeni eklenen Mystery Box 'in icinden cikanlar ;

7 gun kalacak markette 16 fv ye aliniyor ;alayim bi tane:jeyyar:

Weathervane Home 400xp
Mandarin Pond 300xp
Duckling Fountain 250xp
Male Mandarin Duck
Mallard Lounge​

bana bu ordekten cikti yaasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…