- 30 Eylül 2009
- 370
- 250
- 648
- 35
evet ya aynen bende dün büyüttüm bugün aynı boyutta bir sürü yumurtam gitti büyütme iksirini bulacan diye:sinifsinif:
off aynı şekilde 3 cüsünde yakaldım ama boşaymışş gitti onca yumurtam kötükedihüso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya aynen bende dün büyüttüm bugün aynı boyutta bir sürü yumurtam gitti büyütme iksirini bulacan diye:sinifsinif:
tesekkürler canim burayi hep takip ediyorum yardimin icin sagol
:roflol::roflol::roflol:aynen bende öyle düşündüm tıklıyom tıklyom gitmiyor bi türlükaydirigubbakcemile3Hic aklima gelmedi:roflol:.Birseyi;tarla veya baska birseyleri silmek icin diye tahmin etmistim.
ben yaptım tuvalet kağıdıyla şaka
arkadaşınızın tarlasına gidip soldaki tuvalet kağıdına tıklayıp barn eve tıklayın accept deyin evi barn ev den olacak
inşallah o ev düzeliyodur sonra
16 fv olsa dükkan sizin. ay ne yapsam çoğalmıyor zepp bi şey öner bana nolur
Ben kimseye yapmadim cünkü düzelmesse diye beddua almak istemedimsırnaşık şey
Benim de zaten kümes ve inek ahirindan baska birseyim yok,onlara sarilamaz galiba.O yüzden kimse bana saka-maka yapamazşakkıdı.
Bazi komsularimin tarlalarinda evlerinin veya bahcelerinin kenarlarinda ciceklerin minyatürize edilmis hallari var(Günebakan,Lale vb...)Ben yapmak istedigimde normal bir kare boyutunda oluyor.Yani bir tarla karesi.Nasil dar yerlere sIkistiriliyor?Anlatabildim mi bilmiyorum.
16 fv olsa dükkan sizin. ay ne yapsam çoğalmıyor zepp bi şey öner bana nolur
onları garden shed alıp yapıosun canım marketten garden shed al sonra çiçek ek toplarken buketler onun içinde birikiyor sonrada alıp istedigin yere koyarsn