Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bnm pot of gold kazanım yok bana gelen bu altınları sileyimmi ben zepp kardeş :)
bi cvp versen kalabalık yapmsınlr bari ya :)
Bu dekorasyonlara bayildim; hele ipe asilmis camasirlara : )25 gun marketlerde kalacak bilginize kacirmayin :lepi:
Sari Clothes Line
Lime Stand
Chaat Stand
Sari Stand
Dye Stand
Wicker Basket
Wash Bucket
kazan yoksa sil canım
bu arada su yeni olayda domates ekerseniz fil veriyor biber ekerseniz su japon evlerinden lale ekerseniz weddıng gazebo veriyor beyaz ck guzelll 4 tane altın garson , weddıng gazebo , posta arabası aldım şimdide fil alcam filllllll
canımcım ya ben anlamadım şu yeni olayı.şimdi domato ekem diyom.nasıl yapcam hele bi tarif et.yada zepp cim resimli bi anlatsan bilmiyorumkismile
ne vuruyon bee..acıdıyaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:sadece dekor olur mu bee :mymeka:
devam canim devam kaydirigubbakcemile5
tum urunleri ve ribbons lari tamamlayinca level atlama ihtimali var 70 'den sonra ufak bir bilgi şutarafagitti
bak şimdi orada yeni bölüme tıkla benim fotom görünür joın yazıo ona gir sonra bahcene domates ek aksam filin hediye kutunda kaydirigubbakcemile3
ya bnm pot of gold kazanım yok bana gelen bu altınları sileyimmi ben zepp kardeş :)
bi cvp versen kalabalık yapmsınlr bari ya :)
hepicini aldım.hepsi çok güzel oh hareket geldi farma ya.uzun zamandır güzel şeyler yoktu....
Yettim : )
Farmville Co-Op
Arkadaslar ;Oyuna Girişte Karşınıza Gelen Bu Resimde “Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerinin Değiştiğini ve Yeni Yerini Gösteriyor, Bu Ekran Daha Sonraki Girişlerde Çıkmayacaktır 1 Kereye Mahsusdur.
“Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerine de Co-Op Farming Kurdele Görevlerine Giriş Yapacağınız Bölüm Eklenmiştir..
BU YENI ÖZELLIK KOMŞULAR ARASINDA YARDIMLASMAYA,GÖREVLERİ TAMAMLAYIP ÖDÜLLERİ ALMAYA OLANAK SAGLAYACAKTIR.
OYUNA GİRDİĞİNİZDE ”DELETE”TUŞUNUN OLDUGU KISIMDA ARTIK YENİ BİR BUTONUMUZ VAR….”GÖREV BUTONU” BURAYA TIKLADIGIMIZDA ”ALL JOBD”,”ACTIVE JOB” VE JOB HISTORY BÖLÜMLERİ GÖRÜNECEK…YANİ…ARKADASLARIMIZIN TALEP ETTIGI GÖREVLER-İSTEKLER-YARDIM ISTEKLERI ,SİZİN YARDIM İSTEKLERINIZ…VS GÖRÜNECEK …..
1.Accept A Job : KOMŞULARINIZ YARDIM İSTEYECEK,KABUL ETMELİSİNİZ.
2. Recruit Friends To Help : SİZE YARDIM ETMESİ İÇİN ARKADASLARINIZI TOPLAYIN VE ÜRÜNLERİNİZİ YETİŞTİRİN.BURDAN SİZ İSTEKTE BULUNUYORSUNUZ YARDIM İSTİYOSUNUZ.
3.Complete The Job : SÜRESİ DOLMADAN ÖNCE YETERLİ ÜRÜNÜ YETİŞİRMELİSİNİZ
4. Reap The Rewards : GÖREVİ NE KADAR HIZLI TAMAMLARSANIZ ,ÖDÜLÜ O KADAR CABUK ALIRSINIZ :jeyyar:
Ek olarak bu görevle ilgili 3 yeni görev daha eklendi,
Oyunun Kurdele Görevleride Bu Şekildedir..
Best of the Rest
Employee of the Month
Fabulous Foreman
Bu oyun bitmezzzz!delikafadulden
burda anlatmistim ama CADIARZU
buraya da tasimis olayim okumayanlar varsa
Yettim : )
Farmville Co-Op
Arkadaslar ;Oyuna Girişte Karşınıza Gelen Bu Resimde “Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerinin Değiştiğini ve Yeni Yerini Gösteriyor, Bu Ekran Daha Sonraki Girişlerde Çıkmayacaktır 1 Kereye Mahsusdur.
“Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerine de Co-Op Farming Kurdele Görevlerine Giriş Yapacağınız Bölüm Eklenmiştir..
BU YENI ÖZELLIK KOMŞULAR ARASINDA YARDIMLASMAYA,GÖREVLERİ TAMAMLAYIP ÖDÜLLERİ ALMAYA OLANAK SAGLAYACAKTIR.
OYUNA GİRDİĞİNİZDE ”DELETE”TUŞUNUN OLDUGU KISIMDA ARTIK YENİ BİR BUTONUMUZ VAR….”GÖREV BUTONU” BURAYA TIKLADIGIMIZDA ”ALL JOBD”,”ACTIVE JOB” VE JOB HISTORY BÖLÜMLERİ GÖRÜNECEK…YANİ…ARKADASLARIMIZIN TALEP ETTIGI GÖREVLER-İSTEKLER-YARDIM ISTEKLERI ,SİZİN YARDIM İSTEKLERINIZ…VS GÖRÜNECEK …..
1.Accept A Job : KOMŞULARINIZ YARDIM İSTEYECEK,KABUL ETMELİSİNİZ.
2. Recruit Friends To Help : SİZE YARDIM ETMESİ İÇİN ARKADASLARINIZI TOPLAYIN VE ÜRÜNLERİNİZİ YETİŞTİRİN.BURDAN SİZ İSTEKTE BULUNUYORSUNUZ YARDIM İSTİYOSUNUZ.
3.Complete The Job : SÜRESİ DOLMADAN ÖNCE YETERLİ ÜRÜNÜ YETİŞİRMELİSİNİZ
4. Reap The Rewards : GÖREVİ NE KADAR HIZLI TAMAMLARSANIZ ,ÖDÜLÜ O KADAR CABUK ALIRSINIZ :jeyyar:
Ek olarak bu görevle ilgili 3 yeni görev daha eklendi,
Oyunun Kurdele Görevleride Bu Şekildedir..
Best of the Rest
Employee of the Month
Fabulous Foreman
Bu oyun bitmezzzz!delikafadulden
canım anlattında nasıl katılınacagı fln biraz karısık gelebilio onu sormus sanırım despom
kız despo beni takip et sen ben ne yaparsam sende onu yapkaydirigubbakcemile3
zeppp ya su ayakkabı ev nasıl elınıyoo cok güzelll
markette var canım buıldıng de
you know tesekkür ederim canım coins le alınıyo mu bakkiim bi diğer paradan yok bende
malesef olecek : (
14 gun boyunca mutlaka beslemen lazim (hergun )ondan sonra gerek yok