• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

ya bnm pot of gold kazanım yok bana gelen bu altınları sileyimmi ben zepp kardeş :)
bi cvp versen kalabalık yapmsınlr bari ya :)

ya bnm pot of gold kazanım yok bana gelen bu altınları sileyimmi ben zepp kardeş :)
bi cvp versen kalabalık yapmsınlr bari ya :)

kazan yoksa sil canım

bu arada su yeni olayda domates ekerseniz fil veriyor biber ekerseniz su japon evlerinden lale ekerseniz weddıng gazebo veriyor beyaz ck guzelll 4 tane altın garson , weddıng gazebo , posta arabası aldım şimdide fil alcam filllllll

Bu dekorasyonlara bayildim; hele ipe asilmis camasirlara : )25 gun marketlerde kalacak bilginize kacirmayin :lepi:

Sari Clothes Line
Lime Stand
Chaat Stand
Sari Stand
Dye Stand
Wicker Basket
Wash Bucket
facebook_farmville_freak_sari_clothes_line.jpg
facebook_farmville_freak_lime_stand.jpg
facebook_farmville_freak_chaat_stand.jpg

facebook_farmville_freak_wicker_basket.jpg
facebook_farmville_freak_dye_stand.jpg
facebook_farmville_freak_sari_stand.jpg

facebook_farmville_freak_wash_bucket.jpg

facebook_farmville_freak_faraj_far_east_themed_decorations.jpg

facebook_farmville_freak_turtler_sari_clothes_line.jpg

hepicini aldım.hepsi çok güzel oh hareket geldi farma ya.uzun zamandır güzel şeyler yoktu....

kazan yoksa sil canım

bu arada su yeni olayda domates ekerseniz fil veriyor biber ekerseniz su japon evlerinden lale ekerseniz weddıng gazebo veriyor beyaz ck guzelll 4 tane altın garson , weddıng gazebo , posta arabası aldım şimdide fil alcam filllllll

canımcım ya ben anlamadım şu yeni olayı.şimdi domato ekem diyom.nasıl yapcam hele bi tarif et.yada zepp cim resimli bi anlatsan bilmiyorumkismileben de fill istiyorummmm....zepp eklesene beni farma face

canımcım ya ben anlamadım şu yeni olayı.şimdi domato ekem diyom.nasıl yapcam hele bi tarif et.yada zepp cim resimli bi anlatsan bilmiyorumkismile

bak şimdi orada yeni bölüme tıkla benim fotom görünür joın yazıo ona gir sonra bahcene domates ek aksam filin hediye kutunda kaydirigubbakcemile3

sadece dekor olur mu bee :mymeka:

devam canim devam kaydirigubbakcemile5
tum urunleri ve ribbons lari tamamlayinca level atlama ihtimali var 70 'den sonra ufak bir bilgi şutarafagitti
ne vuruyon bee..acıdıyaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bende cok begendim ya böyle çiftlik burjuvalıktan ayrılıp halkın arasına karısıo biraz kaydirigubbakcemile3

Yettim : )kaydirigubbakcemile4

Farmville Co-Op

Arkadaslar ;Oyuna Girişte Karşınıza Gelen Bu Resimde “Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerinin Değiştiğini ve Yeni Yerini Gösteriyor, Bu Ekran Daha Sonraki Girişlerde Çıkmayacaktır 1 Kereye Mahsusdur.
“Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerine de Co-Op Farming Kurdele Görevlerine Giriş Yapacağınız Bölüm Eklenmiştir..

Farmville_Co-Op_Farming_2-300x274.jpg

BU YENI ÖZELLIK KOMŞULAR ARASINDA YARDIMLASMAYA,GÖREVLERİ TAMAMLAYIP ÖDÜLLERİ ALMAYA OLANAK SAGLAYACAKTIR.

OYUNA GİRDİĞİNİZDE ”DELETE”TUŞUNUN OLDUGU KISIMDA ARTIK YENİ BİR BUTONUMUZ VAR….”GÖREV BUTONU” BURAYA TIKLADIGIMIZDA ”ALL JOBD”,”ACTIVE JOB” VE JOB HISTORY BÖLÜMLERİ GÖRÜNECEK…YANİ…ARKADASLARIMIZIN TALEP ETTIGI GÖREVLER-İSTEKLER-YARDIM ISTEKLERI ,SİZİN YARDIM İSTEKLERINIZ…VS GÖRÜNECEK …..

1.Accept A Job : KOMŞULARINIZ YARDIM İSTEYECEK,KABUL ETMELİSİNİZ.

2. Recruit Friends To Help : SİZE YARDIM ETMESİ İÇİN ARKADASLARINIZI TOPLAYIN VE ÜRÜNLERİNİZİ YETİŞTİRİN.BURDAN SİZ İSTEKTE BULUNUYORSUNUZ YARDIM İSTİYOSUNUZ.

3.Complete The Job : SÜRESİ DOLMADAN ÖNCE YETERLİ ÜRÜNÜ YETİŞİRMELİSİNİZ

4. Reap The Rewards : GÖREVİ NE KADAR HIZLI TAMAMLARSANIZ ,ÖDÜLÜ O KADAR CABUK ALIRSINIZ :jeyyar:

coop.jpg

Ek olarak bu görevle ilgili 3 yeni görev daha eklendi,

Farmville_Co-Op_Farming_3-300x140.jpg

Oyunun Kurdele Görevleride Bu Şekildedir..
Best of the Rest
Employee of the Month
Fabulous Foreman

Bu oyun bitmezzzz!delikafadulden

burda anlatmistim ama CADIARZU
buraya da tasimis olayim okumayanlar varsa

burda anlatmistim ama CADIARZU
buraya da tasimis olayim okumayanlar varsa

canım anlattında nasıl katılınacagı fln biraz karısık gelebilio onu sormus sanırım despom

kız despo beni takip et sen ben ne yaparsam sende onu yapkaydirigubbakcemile3

Yettim : )kaydirigubbakcemile4

Farmville Co-Op

Arkadaslar ;Oyuna Girişte Karşınıza Gelen Bu Resimde “Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerinin Değiştiğini ve Yeni Yerini Gösteriyor, Bu Ekran Daha Sonraki Girişlerde Çıkmayacaktır 1 Kereye Mahsusdur.
“Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerine de Co-Op Farming Kurdele Görevlerine Giriş Yapacağınız Bölüm Eklenmiştir..

Farmville_Co-Op_Farming_2-300x274.jpg

BU YENI ÖZELLIK KOMŞULAR ARASINDA YARDIMLASMAYA,GÖREVLERİ TAMAMLAYIP ÖDÜLLERİ ALMAYA OLANAK SAGLAYACAKTIR.

OYUNA GİRDİĞİNİZDE ”DELETE”TUŞUNUN OLDUGU KISIMDA ARTIK YENİ BİR BUTONUMUZ VAR….”GÖREV BUTONU” BURAYA TIKLADIGIMIZDA ”ALL JOBD”,”ACTIVE JOB” VE JOB HISTORY BÖLÜMLERİ GÖRÜNECEK…YANİ…ARKADASLARIMIZIN TALEP ETTIGI GÖREVLER-İSTEKLER-YARDIM ISTEKLERI ,SİZİN YARDIM İSTEKLERINIZ…VS GÖRÜNECEK …..

1.Accept A Job : KOMŞULARINIZ YARDIM İSTEYECEK,KABUL ETMELİSİNİZ.

2. Recruit Friends To Help : SİZE YARDIM ETMESİ İÇİN ARKADASLARINIZI TOPLAYIN VE ÜRÜNLERİNİZİ YETİŞTİRİN.BURDAN SİZ İSTEKTE BULUNUYORSUNUZ YARDIM İSTİYOSUNUZ.

3.Complete The Job : SÜRESİ DOLMADAN ÖNCE YETERLİ ÜRÜNÜ YETİŞİRMELİSİNİZ

4. Reap The Rewards : GÖREVİ NE KADAR HIZLI TAMAMLARSANIZ ,ÖDÜLÜ O KADAR CABUK ALIRSINIZ :jeyyar:

coop.jpg

Ek olarak bu görevle ilgili 3 yeni görev daha eklendi,

Farmville_Co-Op_Farming_3-300x140.jpg

Oyunun Kurdele Görevleride Bu Şekildedir..
Best of the Rest
Employee of the Month
Fabulous Foreman

Bu oyun bitmezzzz!delikafadulden

Bunlara ek olarak ; HERHANGİ BİR GÖREVİ SEÇTİĞİNİZ DE GÖREV AKTİF OLUYOR ; GÖREV HAKKINDA, GÖREVLER BİRŞEYLERİ BELİRLİ BİR SÜREDE TAMAMLAMA ÜZERİNE GENELDE..

GÖREVİ TAMAMLAMA BAŞARINIZA GÖRE ÖDÜLLER ALACAKSINIZ.
ALTIN GÜMÜŞ ve BRONZ MADALYALARLA ÖDÜLLENDİRİLECEKSİNİZ...

VE TAMAMLADIĞINIZDA ÖDÜLÜNÜZÜ ALACAKSINIZ ...

ayrintilari da yazayim ;

GÖREV HEDİYELERİ SIRALI OLARAK ŞUNLARDIR:

1.Pumpkin Pie Blowout (Kabak Pastasında Patlama)
Ekilecek Ürün: Pumpkin (Kabak) Görevi tamalamak için hasat edilmesi gereken sayı:1,400 Kabak hasatı
Madalya Kazanma Şartları
*Altın Madalya Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:16 saat Altın Madalya Ödülü: 462 coins; 527 XP ve Cafe Statue
*Gümüş Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:1 günGümüş Madalya Ödülü: 408 coins; 464 XP
*Bronz Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:1 gün 12 saatBronz Madalya Ödülü: 340 coins; 387 XP

2.A Pack of Pickled Patty Pans (Turşulu Börek Tavası Paketi)
Ekilecek Ürün: Pattypan Squash (Bal Kabağı)
Görevi tamalamak için hasat edilmesi gereken sayı=1,500 Bal Kabağı hasatı
Madalya Kazanma Şartları
*Altın Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:1 gün 7 saat
Altın Madalya Ödülü: 619 coins; 708 XP ve Mail Truck
*Gümüş Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:2 gün
Gümüş Madalya Ödülü: 546 coins; 624 XP
*Bronz Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:3 gün
Bronz Madalya Ödülü: 455 coins; 520 XP

3.Town Greening (Kasabayı Yeşillendirme)
Ekilecek Ürün= Morning Glory (gündüzsefası)
Görevi tamalamak için hasat edilmesi gereken sayı=1,450 gündüzsefası hasatı

Madalya Kazanma Şartları

*Altın Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:1 gün
Altın Madalya Ödülü: 516 coins; 589 XP ve FV Monument
*Gümüş Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:1 gün 12 saat
Gümüş Madalya Ödülü: 455 coins; 519 XP
*Bronz Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:2 gün 6 saat
Bronz Madalya Ödülü: 388 coins; 433 XP

4.Fashion Bug Grapes (Üzüm Tutkunları Modası)
Ekilecek Ürün: Grapes (Üzüm)
Görevi tamalamak için hasat edilmesi gereken sayı=1,275 üzüm hasatı
Madalya Kazanma Şartları
*Altın Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:2 gün
Altın Madalya Ödülü: 846 coins, 958 XP ve Grape Sheep
*Gümüş Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:3 gün
Gümüş Madalya Ödülü: 747 coins; 844 XP
*Bronz Madalya
Madalyayı almak için görevin tamamlanması gereken süre:4 gün
Bronz Madalya Ödülü: 622 coins, 703 XP

kolay gelsin :bbo:

you know tesekkür ederim canım coins le alınıyo mu bakkiim bi diğer paradan yok bende

Back