• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

köpek masraflı.300.000 conins ve xpde vermiyo diğer hayvanlarda vermediği gibi.birde maması var 5 fv.arkadaşlarnız mamayı hediyede gönderebiliyo.

ben aldım kopiş 2.000.000 param vardı zaten:kedi: mamalarıda toplarım :kedi: ama kopiş ilk aldıgında verio xp sonra vermiodur tabi

Sabirsizlikla bekledigimiz kopekler markette yerini aldi

facebook_farmville_freak_golden_retriever.jpg
facebook_farmville_freak_sheep_dog.jpg
facebook_farmville_freak_border_collie.jpg

facebook_farmville_freak_border_collie_brown.jpg
facebook_farmville_freak_puppy_kibble.jpg

14126_378025242956_122386207956_3910258_6778772_n.jpg

kopekle ilgili sorunuz kalmasin ; )

MALE(ERKEK) FEMALE(DİŞİ) SEÇENEKLERİNDEN BİRİNİ SEÇİP KÖPEĞİNİZİN CİNSİYETİNİ SEÇEBİLİYORSUNUZ....

RED(KIRMIZI) CHOCOLATE(ÇİKOLATA RENGİ) BLACK(SİYAH) SEÇENEKLERİNDEN BİRİNİ SEÇEREK KÖPEĞİNİZİN RENGİNİ BELİRLİYEBİLİYORSUNUZ....(NOT:SEÇİLİ RENK DIŞINDA DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZDE 65 FV VERMEK ZORUNDASINIZ 300.000 COİNSLİK O KÖPEĞE )

NAME YOUR PET : SEÇENEĞİNDE ALTTAKİ BOŞLUĞA KÖPEĞE KOYMAK İSTEDİĞİNİZ İSMİ YAZABİLİRSİNİZ ...

KÖPEK NASIL DOYURULUR:AÇIKTIĞINDAN ÜSTÜNDE MAMA İŞARETİ ÇIKIYOR SONRA GIFT BOXTAN MAMA YEMİNİZDEKI USE TUSUNA TIKLIYORSUNUZ.. SONRA MAUSU KÖPEK ÜZERİNDEKİ MAMA İŞARETİ ÜSTÜNE GETİRİP TIKLIYORSUNUZ VE DOYUYOR
BU İŞLEMİ 14 GÜN BOYUNCA HER 24 SAATTE 1 YAPMALISINIZ KÖPEĞE TIKLADIĞINIZDA 1/14 YANİ 14 GÜNLÜK PERİYODUN 1. Sİ TAMAM ANLAMINDA YAZI ÇIKAR
2. GÜN DOYURDUGUNUZDA 2/14 OLACAKTIR... 14/14 OLANA KADAR DOYURACAĞIZ KÖPEĞİ...
SONRA KÖPEK BÜYÜYECEK VE ARTIK BESLEMEYE GEREK KALMAYACAK...

EN SON ALTTAKİ BUY SEÇENEĞİNE TIKLIYORSUNUZZ VE HAYIRLI OLSUN ARTIK BİR KÖPEĞİNİZ VAR ;):lepi:

KOPEK MAMASINI 5 FV YE MARKETTE ALABILECEGINIZ GIBI ARKADASLARINIZDA GONDEREBILIR SIZE FREE GIF BOLUMUNE EKLENDI ; )​

köpek masraflı.300.000 conins ve xpde vermiyo diğer hayvanlarda vermediği gibi.birde maması var 5 fv.arkadaşlarnız mamayı hediyede gönderebiliyo.

köpeği almadan önce böyle düşünüyodum.bi bilgi yoktu xp ye dair.aldığımda farkettim xp de hareket oldu ama kaç xp verdi hesaplayamadım..

slm Zepp daha öncekı msjlarında 70den öte oyun yok dmeıstınya esımın arkadaslarından 75 olanlar var sanırım oyunun bölüm suresını uzattılar..
şimdi kaçta oyun bitiyor peki merak ettım ;? :))

bu arada banada köpek maması hediye geldi :):)
aa ben kopegi FV yi alyıos sanıyordum altınlıysa tmmdır alabılırım :) bi koyun fiyatınaymış ;)

peki Zepp kopegi besleyemezsek yada beslemeyı unutrsak ölecek mı yani ? :((
(1 hafta sonra evimde olacagım ve netim yook püff.. )

slm Zepp daha öncekı msjlarında 70den öte oyun yok dmeıstınya esımın arkadaslarından 75 olanlar var sanırım oyunun bölüm suresını uzattılar..
şimdi kaçta oyun bitiyor peki merak ettım ;? :))

bu arada banada köpek maması hediye geldi :):)
aa ben kopegi FV yi alyıos sanıyordum altınlıysa tmmdır alabılırım :) bi koyun fiyatınaymış ;)

merhaba
dogrudur
benim bildigim tum urunleri ve robbins leri tamamlayinca 70 den sonra level atlanabiliyor
olabilir yani ; )

300.000 coins : ) koyun fiyati mi kiz ;al al

kopekle ilgili bilgileri yukarida verdim ;aciklayici olmustur umarim herkese:lepi:

dün gece rüyamda o değişik kuzuları aldığımı görmüşüm.ya rüyama bile giriyorlar artık:((((paramda yok:(

Bu dekorasyonlara bayildim; hele ipe asilmis camasirlara : )25 gun marketlerde kalacak bilginize kacirmayin :lepi:

Sari Clothes Line
Lime Stand
Chaat Stand
Sari Stand
Dye Stand
Wicker Basket
Wash Bucket
facebook_farmville_freak_sari_clothes_line.jpg
facebook_farmville_freak_lime_stand.jpg
facebook_farmville_freak_chaat_stand.jpg

facebook_farmville_freak_wicker_basket.jpg
facebook_farmville_freak_dye_stand.jpg