• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Farmville Pot of Gold’ta daha önce açılmayan alt sıradaki hediyeler açıldı.

golds.jpg

50 Gold karşılığında Spring Pong (Ördekli Göl), 75 Gold karşılığında Lucky Fountain yonca yaprağı şeklinde havuz alabilir, 100 gold karşılığı ise Shamrock Castle (Kale) alabilirsiniz kaydirigubbakcemile5

facebook_farmville_freak_serpico_shamrock_castles.jpg

Farmville Maison Frame

facebook_farmville_freak_la_maison_icon.jpg

facebook_farmville_freak_maison_frame.jpg

5.000 coins karşılığı Market > Building altındaki Maison Frame alarak, daha sonra arkadaşlarınızdan malzemelerin gelmesini bekleyerek evi tamamlayabilirsiniz. Yada 50 FV cash karşılığı marketten hazır yapılmışını alabilirsiniz :jeyyar:

facebook_farmville_freak_maison.jpg

5.000 coins karşılığı inşaatı aldığınızda , inşaata başladığınızı anlatan bir yayın yapabiliyorsunuz..

38304228.jpg

Maison Frame için aşağıdaki malzemelerden 10 ar tane toplamamız gerekiyor. Malzemelerin altındaki ASK FOR MORE ‘ye tıklayarak profilinizde ihtiyacınız olan malzemeyi yayınlayabilirsiniz. SEND GIFT’e tıklayarakta arkadaşlarınıza malzemelerden gönderebilirsiniz.

facebook_farmville_freak_slate_tile.jpg
facebook_farmville_freak_paned_window.jpg
facebook_farmville_freak_aged_brick.jpg
facebook_farmville_freak_clinging_vine.jpg
facebook_farmville_freak_weathered_board.jpg

iste evin tamamlanmış hali ; )

facebook_farmville_freak_linkaholic_la_maison_built.jpg

Marketimize SHARMROCK etkinlikleri dolayisiyla eklenen papatyali traktor ,harvester ve seeder ; ) normalden tek farklari renkleridir...

2*2 (4 KARE) alaninda islem yapiyorlar ..

Lucky Tractor- 5,000 Coins
Lucky Harvester-30,000 Coins
Lucky seeder-30,000 Coins

facebook_farmville_freak_lucky_tractor.jpg
facebook_farmville_freak_lucky_harvester.jpg
facebook_farmville_freak_lucky_seeder.jpg

kacirmayin bence :jeyyar:

facebook_farmville_freak_triple_light_post.jpg
facebook_farmville_freak_stone_wall.jpg
facebook_farmville_freak_bread_cart.jpg

Ustekiler Limitli yeni Eşyalardir 18 gun sonra kalkacaktir ;kacirmayin kaydirigubbakcemile5

heryer yesil oldu : )delikafadulden

yeni eklenen bir esyamizda yesil bisiklet : )
markette ; )

facebook_farmville_freak_green_bike_decoration.jpg

ya zeppcim bugün farmvileyi açtım 6 fv vardı.hiç harcama yapmadığım halde sıfırlanmış bu nasıl oldu bilgin varmı?öptüm seniiiiiii

ya zeppcim bugün farmvileyi açtım 6 fv vardı.hiç harcama yapmadığım halde sıfırlanmış bu nasıl oldu bilgin varmı?öptüm seniiiiiii

:teselli:canim gecen gun arkadaslariminda sifirlanmis yirmi kusur fv si :bbo:
acaba hic hile yaptin mi ?
ben ona bagliyorum

yok canım kendi kendime oynuyorum işte anlamıyorum ki işin hilelerinden,birarada bağayı benzin topladım arkadaşlarımdan tekrar açtım benzin yok?bilmiyorumkismile

kızlar komsularınız olan kişilerden guvenmedikleriniz varsa silin hilesini bulmuslar çalıyorlar fv leri

benim de öyle, tüm fv lerim gidiyor 7 oluyor bir açıyorum 2- 3 kalmış ...paramda çoğalmıyor:(

Merhaba ciftci kardeslerim : )

Farmville Best of Mystery Chest yeni mystery box yayınlandı

bestofmysterychest.jpg

16 FV karşılığı alabileceğiniz bu Mystery Chest’in içinden;

Alpaca (animal)
Porcupine (animal)
Koi Pond
Outdoor Fireplace
Swing
Zen Garden
çıkıyor.

evim 2 gun önce bitti kaydirigubbakcemile2
despom o fv ler level atladıkca artıo

arkadaslar pet ville oynayarak farmville köpeğine sahip olabiliosunuz pet villedeki ip uçlarına tıklamanız gerekecek

arkadaşlar ben sizin daha çok başınızı ağrıtırım:) bu kümesleri nasıl büyütüyorsunuz kimi arkadaşımın küçük kimisinin büyük kimisininki de bayağı bir büyüksempatiksalakcinni

Back