Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
FARMASİ KULLANICILARI
- Konu Sahibi Abjj
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba, size yardımcı olabilirim dilerseniz.farmasinin ürünlerini beğeniyorum bir ara satış temsilcisiydim de çok baskı yapıyorlardı her dakika şu kadar üye şu kadar satış bilmem ne bunaldım bıraktım. Şimdi ürünleri ucuza almak için bir daha üye olmak istiyorum üye yapacak biri var mı?
- 18 Kasım 2014
- 4.466
- 5.673
- 358
Ben sabitleyici sprey kullanıyorum memnunum baz kullanmama gerek kalmadı.Uye değilim ama arkadaşımın üyeliğinden faydalanıyorum
- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
Bb krem kullananlar var mı
ben kullanıyorum. Memnunum.
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.712
- 548
Ben kullandım tonu uymadı ablama verdim ablama tonu uydu bayıldıBb krem kullananlar var mı
- 2 Temmuz 2020
- 8
- 1
- 1
- 34
Merhaba asi siyah farmaside sponsor olarak ve ürünleri kullanıp memnun olduğumu öncelikle sizinle paylaşmak isterim sizde isterseniz ürünlere %40 indirimli bir şekilde ücretsiz üyelik ile alabilirsiniz üye olduğunuz da hiç bir ücretsiz odemiyorsunuz her ay sipariş verme gibi bir zorunluluğu yok yardımcı olmak isterim saygılar
- 2 Temmuz 2020
- 8
- 1
- 1
- 34
farmasinin ürünlerini beğeniyorum bir ara satış temsilcisiydim de çok baskı yapıyorlardı her dakika şu kadar üye şu kadar satış bilmem ne bunaldım bıraktım. Şimdi ürünleri ucuza almak için bir daha üye olmak istiyorum üye yapacak biri var mı?
Merhaba instagram hesabim ... burdan ulasirsaniz detayli ilbilgi verebilirim
Son düzenleyen: Moderatör:
- 12 Temmuz 2006
- 56.104
- 215.747
- 1.223
- 52
Merhaba instagram hesabim ... burdan ulasirsaniz detayli ilbilgi verebilirim
Lütfen uyarıları dikkate alalım.Üye toplamak, site, face, instagram linki vermek, whatsapp vb iletişim bilgisi paylaşmak, ürün reklam/satışı yapmak yasaktır.
- 12 Temmuz 2006
- 56.104
- 215.747
- 1.223
- 52
Çekinmeden üye olabilirsiniz isterseniz ben sizi üye.yapabilirm. hep ürünleri ucuza alırsınız hemde geliş.fjyatina almış.olursunuz yanı misal 50 tl lik bir ürün üye iseniz siz 35 tl gibi bir rakam a.alırsınız hicbir zararı yok cebinize
Üye toplamak, site, face, instagram linki vermek, whatsapp vb iletişim bilgisi paylaşmak, ürün reklam/satışı yapmak yasaktır.