Farmasi doğal kozmetik urunleri kullanan var mi

Nehirrr2013

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
68
0
6
İzmir
Arkadaslar FARMASİ kozmetik urunleri kullanan var mi göz kalemi maskara pudra allik almayi dusunuyorum cok iyi ve dogal urunlerinin oldugunu soyluyorlar dusuncelerinizi alabilir miyim¿

Arkadaslar FARMASİ kozmetik urunleri kullanan var mi göz kalemi maskara pudra allik almayi dusunuyorum cok iyi ve dogal urunlerinin oldugunu soyluyorlar dusuncelerinizi alabilir miyim¿

evet canım ben kullanıyorum ve çook çookkk memnunum ayrıca türk sermayesi paramızın nere gittigini biliyoruz ve tc sağlık bakanlıgından onaylı ürünleri şiddetle tavsiye ederim ...üyelik için bana ulaşabilirsiniz 05425103678

Bende merak ediyorum farmasiyi ama hiç ürünlerini alıp kullanmadım... Özellikle de yüz maskelerini ama bilmediğim için cesaret edemedim hiç...

Merhaba, ben Farmasi danışmanıyım ve danışman olmadan önce kapatıcı kremi,rujunu,rimelini ve şampuanını denedim.Gerçekten çok memnun kaldım,hatta kapatıcı kremine hayran kaldım,muhteşem bir ürün.Zaten,ürünlerin organik olması,ihracata uygun sertifikalarının olması beni çeken noktaydı.Eğer siz de ürün siparişi vermeyi ya da danışman olmayı düşünüyorsanız aşağıdaki linkten bana ulaşabilirsiniz.
http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=f0138bcf-30dd-4b1e-a802-faa1f5eb93ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…