Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Reglim Gecikti Ama Henüz Doktora Gitmedim. Buradan Okuduğum Kadariyla Farlutalin Iyi Geldiğini Yazmişsiniz. Ben De Yarin Almayi Düşünüyorum Ama Eczaneler De Farlutal Reçete Ile Mi Satiliyor Bilmiyorum. Bu Konu Da Yardimci Olursaniz Sevinirim
reçetesızsatılıyo tabıkı ama benım çalıştıgım eczanede test yapmadan vermıyoruz çunku hamıle olma olasılıgı oluyo ve hamılelıkte farlutal çocukta mutlka bı ozur bırakıyor test yaptır sonra altavsıyem hem içinde rahat etmiş olur
Arkadaşlar Reglim Gecikti Ama Henüz Doktora Gitmedim. Buradan Okuduğum Kadariyla Farlutalin Iyi Geldiğini Yazmişsiniz. Ben De Yarin Almayi Düşünüyorum Ama Eczaneler De Farlutal Reçete Ile Mi Satiliyor Bilmiyorum. Bu Konu Da Yardimci Olursaniz Sevinirim
bende bu ilacı kullanmıştım 6 gün içiyorsun sabah akşam,ilaç bittikten 10 gün içinde regl oluyorsun.ben 4.gün olmuştum.bence bir dr.a görünmeden bu ilacı kullanma.geçmiş olsun...