arkadaşlar sorularım olacak sizlere..
öncelikle farlutal adet söktürücü kaç gün içinde etki eder ben kullandım 2 gün geçti ilacım bitti yinede olmadım
2.si ise ertesi gün hapı hamile kalma ihtimalini engeller mi?
ve 8 günlük hamileyse örneğin biri yani yaşadığı şeyin üzerinden 8 gün geçtiyse beta hcg testinde belli olur mu?
ya da pozitif negatif testi yaptırsa gebeliği öğrenebilirmi yarın 9 gün olacak?
lütfen yorum yapmanızı bekliyorum
canım farlutal kişiden kişiye değişiyo etki etme süresi...2 gün biraz erken doktor bana demişti 4 gün bu ilacı kullancaksın bıraktıktan sonra bi hafta içinde olursun...ben ilk kullandım ertesi gün oldum....bi keresinde de 5 gün sonra oldum...beta hcg de kanda belli olur..zaten adetin gecikmiş sanırım idrarda çıkmasa bile kanda kesinlikle çıkar bence..
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım ilacım biti benim carşamba günü bugün işte bittikten sonra geçen 2.gün geçen ay da kullandım doktor hamile değilsin dedi adet söktürcü verdi ilacım biter bitmez 12 tablet o gün içinde adet gördüm bu ayda öle olur sanmıştım ilacım bittiği gün içinde adet olurum sanmıştım ara ara akıntılarım var beyaz gibi için de kan var bilmiyorum yarın kan testi yaptırıcaM ama erken olunca gebelik çıkmaz diye tedirginim idrar testi için 8-9 gün erken biliyorum en az bi 15 gün geçmesi gerek eczanedeki testler için o nedenle hayırlısı