- Konu Sahibi __TanRIcA__
Ula sizdeki bu farlarla tükkan açılır be.:81:
Ne müsrif karılarsınız
heheh doğru diyosun walla:26::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ula sizdeki bu farlarla tükkan açılır be.:81:
Ne müsrif karılarsınız
sim değilde,toz ve hafif ışıltılı bir far
aman aman güzel değil.beyazı var bendede
ama kötü değil,kullanıyorum
bende bunun mavisi var canım
birazdan ekleyeceğim fotoda göreceksin
hiç kullanmadım
beğenmedim
hediye olarak vermişlerdi
renk vermiyor uçucu kaçıcı bi şey
kızlar aslında benim istediğim şey şöyle simli ışıltılı sarı yaldızlı bir far. parlasın istiyorum ama belirli bi rengi olmasın,sarı yaldızlı simleri olsun istiyorum parfümerideki kız bunu önerdi, sizin önerebileceğiniz bi far var mı?
kızlar aslında benim istediğim şey şöyle simli ışıltılı sarı yaldızlı bir far. parlasın istiyorum ama belirli bi rengi olmasın,sarı yaldızlı simleri olsun istiyorum parfümerideki kız bunu önerdi, sizin önerebileceğiniz bi far var mı?
canım resimleri göremedim =(tam anlattığın ürün bende var.hemde 2-3 tl yemi ne almıştım eminönünden toptancıdan
resimlerim senin için.
en azından fikir olur sana...
sephorada bulabilirsin tarif ettiğin ürünü.bende beyazı var.fiyatı 15 tl felan
ayrıca pupa da var.onunda beyazını kullandım.dehşet güzeldi
oda 40 tl civarı olması lazım
canım resimleri göremedim =(
bir de edirnede bulmam çok zor sanırım,dediğin yerler yok burda. :85:
canım çok sağol yaa. cecile in sarısını düşündüm de tam benim istediğim bişey değil,o yüzden cecileden vazgeçtim,image maker güzelmiş, golden rose a bakarım bulamazsam bu ımage maker dan alırım
fikirleriniz için çok teşekkürler kızlar,çok yardımcı oldunuz
Kızlar siz bu farların hepsini sürüyor musunuz? Çok hevesleniyorum ama sürmeyi beceremiyorum ya(( hani şöyle açıktan koyuya sürüyorlar ya nasıl hoşuma gidiyor ama çok beceriksizim göz makyajı konusunda
bambusicim ben göremedim resimleri maledefaçmadı bende...
Bende sorunsuz açıldı canım. fotolar çok yer kaplamasın diye link eklemiştim. foto görünecek şekilde ekleyeyim tekrar..