- 31 Ekim 2021
- 49
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi yaseminkokusu4
-
Koydum zaten ama yeterli olmadı işte. Böyle biri olmadığı için düzeleceğini sandım kötü bir dönemden geçiyor diye çünkü biz her şeyi bu güne kadar ölüm acısını bile beraber aştık.Bi adam arkadaşlarına sevgilisinin giyimi hakkinda konuşma izni veriyorsa bitmiştir, ondan adam olmaz kusura bakmayin da.
Onlar kim sizin kiyafetiniz görünüşünüz hakkinda yorum yapma hakkina sahipler? Kendinize saygi duyup baştan koysaydiniz keske ağırlığınızı
Sevgilisinin yanına fuckbudy sini getirmesi sizce nir sorun değil mi? Bu nasıl rahat bir ortam? Kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez ama ortam böyle leş kusura bakmayın. Kimsenin kimseye saygısı olmayan bir çevre6 kere müslüman olduğunuzu deklare etmişsiniz ban is coming. Fuckbuddy karşılıklı rıza varsa çok da kötü bir şey diil demeye geldim ve gidiyorum.
Yok ben buna istinaden demiştim çok da kötü değil diye. Sevgilisinin yanina getirmesiFuckbudy ne ya arkadaşlarının varmış. İğrenç her şey yardım edin bana
Başlarda çok uygunduk 4 yıl boyunca böyle değildi o da benim gibiydi. Son bir yıl yaşadıklarımız bu.Siz birbirinize uygun degilmissinizki cok bile sürmüş bu iliski
Biliyorum… sadece ben gerçekten birbirimizi sevdiğimiz zamanlara ve sevgimize çok üzülüyorum..Çocukken bir iliskiye baslamissiniz ve bir cicek gibi ayri yerlere buyumussunuz, topraginiz ayrilmis, kokunuz ayrilmis, cinsiniz ayrilmis.
Henuz hayatin basinda, sorgulamalar yasiyor, ortami degisiyor vs.
Bahsettigin ortam da oldukca yobaz ve testesteron kokuyor adeta.
Kendini parcalayacak bir sey yok, ayrismissiniz, bitmis.
Zorlamadığımı çoğu kez söyledim. Sadece bir kez denedim ve olmadı. Zorla olacak bir şey değil ben bunu yapmadım ona bana sürekli laf sokan kendisi oldu.İlişkiniz laçkalaşmış zaten ona lafım olmayacak. Artık inanmadığını söyleyen birini kendinizce doğru yola döndürmeye çalışmanızı da anlıyorum ama sanki biraz fazla ısrar etmişsiniz. Birkaç kere söylenir ama adamı zorla dine döndüremezsiniz.
Adamın sevgilisi için bir sorun değilse bence hiç sorun değil. Bize ne ki?Sevgilisinin yanına fuckbudy sini getirmesi sizce nir sorun değil mi? Bu nasıl rahat bir ortam? Kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez ama ortam böyle leş kusura bakmayın. Kimsenin kimseye saygısı olmayan bir çevre
Teşekkürler cevabınız içinDaha çok gençsiniz. Birbirinize uygun değilsiniz. Evet baştan uygunmuşsunuz ama sonradan eski sevgilinizin fikirleri değişmiş. E siz de onun için değişmeyeceğinize göre çok düşünmenin anlamı yok.
Boşverin gitsin. Senin yüzünden ayrıldık derse de yaw he he deyin geçin.
Bundan bahsediyorum ben ortamın tuhaflığından bahsetmek adına nasıl bir yere düştüğünü belirtmek adına yazdım zaten konu bu değil bir şey demiyorumAdamın sevgilisi için bir sorun değilse bence hiç sorun değil. Bize ne ki?
Teşekkür ederimÖnünüze bakın. Hayat güzel insanlar çıkarsın karşınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?