- 21 Mart 2019
- 33
- 102
- Konu Sahibi BirNefes_Bilgelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske yapabilsem
Bunun yapabilmeyi çok isterdim
Ben de tam minimallesmeyle ilgili mesaj yazmistim bu bildirim geldiNeden bildirim geldi, reklam sanırım
Mükemmel olamazsın
Keske yapabilsem
akşam yemeğini kim yapcak
patron izin vermedi
Keske yapabilsem
Patronlar hep böyledir her şeyi sonuna kadar senden isterpatron izin vermedi
hafif depresyonlara herkesin felsefi yaklaşımları var ama vücuttaki veya beyindeki işlev bozukluklarına bağlı sistemik psikiyatri hastalarını doğa kesmez, iyi niyetli bir paylaşım ama doğaya dönün diyen paylaşımlardan bıkkınlık gelmeye başladı
Merhaba. Eşim adına yazıyorum. Eşim sürekli düşünmek istemediği halde düşünüyor yani gerekli gereksiz herşeyi. 2 yıllık evliyiz sürekli çocukluğundaki aşağılanma çalışma zorunluluğu ve hep korkutulmayla yetişmiş. Şuan bana karşı mükemmel bir eş fakat olur olmaz herşeyi kafaya takması beni yıpratıyor. Yolda gidiyoruz o bana mı baktı vs. Alkol aldığında kötü olan herkesi öldürmenin cezası olmasa öldüreceğinden bahsediyor. Ama normalde asla kimseye saygısızlığı vs olmaz. Çok panik oluyor. Bazen nefes alamıyorum diyo ölcekmiş gibi başını suya sokuyo balkona taşıyorum ve çok korkuyorum. Hep birşey olcakmış gibi ne kadar gülerse gülsün içi mutlu değil gibi 10 yıllık ilişkimiz var beni sevdiğine eminim böyle olması benim hiçbir duygumu yaşayamama sebep oluyor. Sürekli aman o üzülmesin kafaya takar diye ben değişiyorum. Bunun neden olduğunu merak ediyorum çözümü ne olabilir yardımcı olur musunuz