Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehuheueheeekaydirigubbakcemile3valla içinin pantolonunu giymeye üşenmiştim o an zaten boyum kısa nslsa büyük gelcektikaydirigubbakcemile3conversle çok hoş durmuş cnm :)
begenmene sevindim cnm:)a.s.bayıldım...
aynen cnm bnm ben hiç almayı düşünmüyordumm ama düğünde giyip giymememe konusunda kararsız kaldımmm yine düğün salonuna götürcem ama bakalımmm o an karar vercem giyip giymememye...eger giymessem kardeşimin düğününde giyerim inş:)bu arada malatyadan aldım cnm bnm:)Bindalliyi sevmem ama inan bu süper birsey. Harika hemde. Simdiye akdar gördügüm en güzel bindalli. Nerden aldin bunu canim?
teşkür cnm bnm:)Cok güzel
cnm hos duruyor gece kiyafeti gibi :) ayakkabilarin farkli olacak demiiii sempatiksalakcinni
cnm çok süpermiş modeli, bayıldım valla. bildik, klasik bindallılardan değil.
cnm muhakkak giy, çok farklı bir model.
çok uyumlu demi ayakakbılarla bindallıkaydirigubbakcemile3pantolonu çok büyüktü ondan hiç giymedim bile ama cidden komik duruyor sen diyince bidaha baktımda resimelerekaydirigubbakcemile3teşekür ederim cnm begenmene sevindim allahım herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:çok güzel çok beğendim birde klasik bildiklerimizden değil bu arada converselerde mor renk bi bindallıya çok uymuş yerimseniben sevimli olmuş wallahi gülümsedim herşey gönlünce olsuna.s.
ence kesin giy çok şık bişey yaa
kına yakılırken hemen giyebilirsin değişik olur
canım benım cok degısık ve hosmus gulegule gıy gıy converslerde yakyıoo![]()