Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Farklıı :)bayılarak aldıgım bindallım:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu bindallının aynısı ve kırmızı olanını aldık gelinimize
sana da çok yakışmış güle güle kullan fıstığım

bence 1. gelinlik gayet hoş olmuş bindallınada bayıldım opuyorumnanaktan

1.cide boyum çok kısa durdu aslındaaa zaten boyum kısada:)158:)resimde iyi duruyo cidden ama canlısı öle deildi :(2.cisi zaten felaket oldu..3.süde basit gibii..bu gidişle daha çok denerim gelinlik eminim sonundada istemedigim bşyi giycem :(kardeşimle arkdaşım 3.sünü çok begndiler hatta iki kez giyip çıkardım 3.cüyü ama içime sinmedi benim:(
1 model cok hos durmus canım ya
yaaaaaaaaaaaaaa of offf çok zor bu gelinlik olayı:)

süper ötesi, bayıldım valla güle güle giy
sgl cnm bnmm darısı tüm isteyenlere inş:)

ay ben de çok beğendim çok güzeeeel :asigim:

bu bindallının aynısı ve kırmızı olanını aldık gelinimize
sana da çok yakışmış güle güle kullan fıstığım

ay cnmm gelinizde çok güzel olcak desene:):)
bende kırmızıyı abiye alcam ondan bindallı mor olsun dedim:)kırmızısıda çok güzel duruyoooooooooooo:)

aysssssssssssssssssssss:kedi:sevindim cnm ya böle begnince dahada içime sinio elbise valla:)sositososito

keinlikle sinsin canım bence rengi, modeli süper uyumlu..
klasik bindallılar gibi değil..
ben sevmiyorum öyle kırmızılıları:sinifsinif:
ama buna bayıldım:lepi:

keinlikle sinsin canım bence rengi, modeli süper uyumlu..
klasik bindallılar gibi değil..
ben sevmiyorum öyle kırmızılıları:sinifsinif:
ama buna bayıldım:lepi:

mucks cnm bnmsositososito

çokk çokk güzell cnmm çok beğendimmm
çok sgl cnm begenmene sevindim:)

valla evlenesim geldii yeminle:)daha gelinliki begenemedim ama olsun yiende kınayı 4 ay önce yapsak nolurkikaydirigubbakcemile3

cnmmmm bizim buralarda o dedigin bindallılar çok moda her dügünde aynısını giyolar..ondan giymeyi düşünmüyodum bidee çok çirkin durdu valla tüm kuzenlerim giydii cuval giymiş gibi oldum.bende güzel durmuyo.bu tam bedenime görede dikilio kibar ve deişik geldii..bakalımmm gelinlik var dahaa inş oda istedigim gibi olur..begenmenese vindim cnm bnmmmm:)

cnm ben gymişitm gusel durmustu ama bende farklı olsun die deişk seyler dusunuodum..hatta konusuda oldu uzuldu ananeside belki kırmadan filan alabilirim bakalım bilmiyorumkismile inş cnm içine sinen bişi olur da sonradan keşke demezsinopuyorumnanaktan..

ay cnmm gelinizde çok güzel olcak desene:):)
bende kırmızıyı abiye alcam ondan bindallı mor olsun dedim:)kırmızısıda çok güzel duruyoooooooooooo:)
sağol gülüm ya sen bu bindallının altına ne giyeceksin çarık tarzı bişey mi topuklu ayakkabı mı
bizim gelin çok kararsız bu konu da herşey onun istediği gibi olsun diye yönlendirmek istemiyorum ama gelinlikçide ki eleman altına çarık gider dedi kararsız kaldık
malumun bu bindallının bel bölgesi kolları yakası falan baya işlemeli ya nasıl çarık bulcaz bilmem kibilmiyorumkismile

sağol gülüm ya sen bu bindallının altına ne giyeceksin çarık tarzı bişey mi topuklu ayakkabı mı
bizim gelin çok kararsız bu konu da herşey onun istediği gibi olsun diye yönlendirmek istemiyorum ama gelinlikçide ki eleman altına çarık gider dedi kararsız kaldık
malumun bu bindallının bel bölgesi kolları yakası falan baya işlemeli ya nasıl çarık bulcaz bilmem kibilmiyorumkismile

cnmmm çarık bu elbiseye yakışmas diye düşünüyorum..bu bindallı biras abiye ye yakın ondan ya direk altın sarısı bi ayakkabı alcam fantazi tarzında..yada o ayakkabı üzerine aldıgım yerdeki kadın bindallı üzerindeki boncuklardan işliycekkk..bakalım keisn deil ama buna benzer bşy istiom:)

üzgünüm kıslar kaldırmak zorunda kaldım..

Son düzenleme:
yaaaaaa ama canm ben göremedim,çok merak içinde kaldm şuandaaamafoldumben özelden falan göndersen olmazmııı??hem sen o elbiseyi almışsın artık Allah Allah yaa,istediğin gibi fotoğrafını koyarsın be gülüm,onlar nasıl karışr artkk!Çok üzgünüm çoook neyse bana gönderemezmisin canm?

yaaa bende merak ettim. delikafadulden neden aldığın yer koymanı istemiyor ki koyduğun zaman burda beğenenler ordan alırki :) yaptıkları çok ilginç

aklinialirimsmileAYY VALLA ÇOK MERAK ETTTİİMMÇok üzgünüm çoookBİRİ ANLATSIN HAYAL EDİİM BARİİİzemuszemus

O kadar methedilmiş ki bende çok merak ettim. Farklı bir bindallı arıyorum anladığım kadarıyla seninki öyle.

Back