Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 1. gelinlik gayet hoş olmuş bindallınada bayıldım opuyorumnanaktan
yaaaaaaaaaaaaaa of offf çok zor bu gelinlik olayı:)1 model cok hos durmus canım ya
sgl cnm bnmm darısı tüm isteyenlere inş:)süper ötesi, bayıldım valla güle güle giy
bu bindallının aynısı ve kırmızı olanını aldık gelinimize
sana da çok yakışmış güle güle kullan fıstığım
ay ben de çok beğendim çok güzeeeel :asigim:
aysssssssssssssssssssss:kedi:sevindim cnm ya böle begnince dahada içime sinio elbise valla:)sositososito
keinlikle sinsin canım bence rengi, modeli süper uyumlu..
klasik bindallılar gibi değil..
ben sevmiyorum öyle kırmızılıları:sinifsinif:
ama buna bayıldım:lepi:
çok sgl cnm begenmene sevindim:)çokk çokk güzell cnmm çok beğendimmm
cnmmmm bizim buralarda o dedigin bindallılar çok moda her dügünde aynısını giyolar..ondan giymeyi düşünmüyodum bidee çok çirkin durdu valla tüm kuzenlerim giydii cuval giymiş gibi oldum.bende güzel durmuyo.bu tam bedenime görede dikilio kibar ve deişik geldii..bakalımmm gelinlik var dahaa inş oda istedigim gibi olur..begenmenese vindim cnm bnmmmm:)
sağol gülüm ya sen bu bindallının altına ne giyeceksin çarık tarzı bişey mi topuklu ayakkabı mıay cnmm gelinizde çok güzel olcak desene:):)
bende kırmızıyı abiye alcam ondan bindallı mor olsun dedim:)kırmızısıda çok güzel duruyoooooooooooo:)
sağol gülüm ya sen bu bindallının altına ne giyeceksin çarık tarzı bişey mi topuklu ayakkabı mı
bizim gelin çok kararsız bu konu da herşey onun istediği gibi olsun diye yönlendirmek istemiyorum ama gelinlikçide ki eleman altına çarık gider dedi kararsız kaldık
malumun bu bindallının bel bölgesi kolları yakası falan baya işlemeli ya nasıl çarık bulcaz bilmem kibilmiyorumkismile