• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Farklıı :)bayılarak aldıgım bindallım:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar bindellımı aldıgım yerden alcaktım normlade gelinligimi ama kavga falan çıkartılar çok ters insanlardıı allahtan bindallmı satın almıştımmm...gelinlikle kına kıyafetimi başka gelinlikciden aldım..ondan geri resim koyabiliirmmm nslda elimde bindallım:):):):)

ne demek canım?sen satın almışsın senin olmuş.karışmaları yanlış.korkmayın isminizi vermiyorum deyip geçseydin.

ne demek canım?sen satın almışsın senin olmuş.karışmaları yanlış.korkmayın isminizi vermiyorum deyip geçseydin.

cnmm hiç sorma neler neler yaptılarrr...ayrıcaa onlar için daha iyi bak negüzel duyulluyorrr...ben gelinlikleri deniycektimmm kadın bana alacaksan giy emegime saygısızlık etme dedi..ve ben orda koptum tshort alırken bile insan deniyor begenmesse almıyor..çok acaiplerrdii valla allahtan bindallımı önceden aldımmm nişanlım iyiki yoktu o sıra valla kaıdn demez dalardı ordakilere..müşteri kaybeder..zaten hep böle şeyleri olmuş karakollara falan gitmişler ama nerden bileyimmmm bu derece çirkef olduklarını..çogu kişinin düğün günü gelinligini hazır etmemişler falan baya sorunlularr..ucuz kurtuldum valla:)valla aklıma geldikçe hala sinrileniyorum kadının laflarıı kulagımda valla:)

Normalde bindallı modelleri pek ilgimi çekmez ama bu model gerçekten hoşuma gitti maşalla çok güzel.

Güle güle giyin inşallah

cnmm hiç sorma neler neler yaptılarrr...ayrıcaa onlar için daha iyi bak negüzel duyulluyorrr...ben gelinlikleri deniycektimmm kadın bana alacaksan giy emegime saygısızlık etme dedi..ve ben orda koptum tshort alırken bile insan deniyor begenmesse almıyor..çok acaiplerrdii valla allahtan bindallımı önceden aldımmm nişanlım iyiki yoktu o sıra valla kaıdn demez dalardı ordakilere..müşteri kaybeder..zaten hep böle şeyleri olmuş karakollara falan gitmişler ama nerden bileyimmmm bu derece çirkef olduklarını..çogu kişinin düğün günü gelinligini hazır etmemişler falan baya sorunlularr..ucuz kurtuldum valla:)valla aklıma geldikçe hala sinrileniyorum kadının laflarıı kulagımda valla:)
çok garip insanlarmış gerçekten:bbo:
ama senin olan birşeyin resmini koymana karışamazlar vallahi,paranla satın almışsın sefan olsun:)
oh geri koymuşsun harika bindallın güle güle mutlu günlerde giyesin opuyorumnanaktan

çok garip insanlarmış gerçekten:bbo:
ama senin olan birşeyin resmini koymana karışamazlar vallahi,paranla satın almışsın sefan olsun:)
oh geri koymuşsun harika bindallın güle güle mutlu günlerde giyesin opuyorumnanaktan

teşekür edeirm cnm bnm o kadın görürde çatlar inş resimleri:):):):)

ohh be canmmm:)valla benim içimden kavga etmek geçmişti,benm yerime sen yapmışsnnkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 tebrk ettim seni çokksositososito bindallıyıda görmedim hala,şuanda bilgisayarımda gözkmüyo,ama güzel olduğuna eminima.s seni tekrar sevgi ve saygıyla kucaklıyorumkaydirigubbakcemile5

ohh be canmmm:)valla benim içimden kavga etmek geçmişti,benm yerime sen yapmışsnnkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 tebrk ettim seni çokksositososito bindallıyıda görmedim hala,şuanda bilgisayarımda gözkmüyo,ama güzel olduğuna eminima.s seni tekrar sevgi ve saygıyla kucaklıyorumkaydirigubbakcemile5

hiç sorma cnm valla aklıma geldikce elim ayagım titrioo...bide kadının o mimik hareketlerini el kol hareketlerini görsen katil olursun:)resim gözüko tatlımm sonra bidaha bakarsan çıkarrr arada bendede öle oluyo:)

cnm iiiyki ekledin. boşver almışssın senin artık çoook beğendim güle güle giy cnm allah mutlu etsin

Bende Çoookkkkk beĞendım canım ınŞ kına gecende Çok gÜsel vakıt geÇırırsın :}

çok tatlı ya ben mor sevmem ama çok yakışmış bindallıya ve sana da canım.. allah ağzınızın tadını bozmasınnn.

begenmenize çok sevindim kıslar allahım herkesin gönlüne göre verisn:)

malatyadan adım cnmmmm kadınınınn kendi tasarımıymış güyaaaa ama eminim oda istnbuldan getirtmiştir:):):)zatenn her terzi kolaylıkla dikerr çok basit modeli varrr elbisenin kenar kısımlarında puldantaştan işleme var okdr:)bide gögüs kısmında kalın işleme var:)inan haniii şuu metre işi güpür satılan yerler olur ya orada bu işlemeye benzerini gördüm evde ben bile yaparmışım yani:)

Son düzenleme:
canım cok güzelmiş nereden aldın ?

pardon canım yazmıssın görmedim.

Back