Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek canım?sen satın almışsın senin olmuş.karışmaları yanlış.korkmayın isminizi vermiyorum deyip geçseydin.
çok garip insanlarmış gerçekten:bbo:cnmm hiç sorma neler neler yaptılarrr...ayrıcaa onlar için daha iyi bak negüzel duyulluyorrr...ben gelinlikleri deniycektimmm kadın bana alacaksan giy emegime saygısızlık etme dedi..ve ben orda koptum tshort alırken bile insan deniyor begenmesse almıyor..çok acaiplerrdii valla allahtan bindallımı önceden aldımmm nişanlım iyiki yoktu o sıra valla kaıdn demez dalardı ordakilere..müşteri kaybeder..zaten hep böle şeyleri olmuş karakollara falan gitmişler ama nerden bileyimmmm bu derece çirkef olduklarını..çogu kişinin düğün günü gelinligini hazır etmemişler falan baya sorunlularr..ucuz kurtuldum valla:)valla aklıma geldikçe hala sinrileniyorum kadının laflarıı kulagımda valla:)
çok garip insanlarmış gerçekten:bbo:
ama senin olan birşeyin resmini koymana karışamazlar vallahi,paranla satın almışsın sefan olsun:)
oh geri koymuşsun harika bindallın güle güle mutlu günlerde giyesin opuyorumnanaktan
ohh be canmmm:)valla benim içimden kavga etmek geçmişti,benm yerime sen yapmışsnnkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 tebrk ettim seni çokksositososito bindallıyıda görmedim hala,şuanda bilgisayarımda gözkmüyo,ama güzel olduğuna eminima.s seni tekrar sevgi ve saygıyla kucaklıyorumkaydirigubbakcemile5