çok beğendimmm çok da yakışmış :lepi: ben de kısa boylu olduğum için fikir oldu bana zemuszemus
canım çok güzel olmuş rengi falan harika allah ağız tadıyla giymeyi nasip eder inşallah:Saruboceq:
bende begendim cnmmm harikaaa:lepi: nişanlımın ananesi gelnlerin hepsine bindallı almişti ufraya gttiğimzde hani normal duz warya salwarı filan olmayan onlardan..onu giymemi cok istıo ama bende bole bişi istıorum bunlar daha cok hosuma gidio napcam bilmıom bilmiyorumkismile gule gule giy cnmm buaradaa.s.
canım bende bayıldım Allah daim etsin bu arada aynı gün evleniyoruz
çok hoş canım mutluluklar şimdiden...
çok tarz ya bayıldım valla mutlu mutlu giy canım
ay ne derlerse desinler bosver sen begenmişsin ya mutlusun içine sinmiş yeter sen ogun kulaklarını kötü yorumlara kapa zemuszemusbenimde gelinligim sadeydi taşsız fln çiçeğimde mordu aaa neden mor gelin çiçeği beyaz olur diyenler cok oldu ama ne oldu sanki onlar öle dedi diye ben gelin olamadımmı cokta guzel oldum valla opuyorumnanaktanbayanssulusmile
ayyyyyyyyyyyy resimdeki sizmisiniz yaaaa süper valla katologdan alınmış bi resim sandımm..vallaa cnmmm dünyanın en güzel gelinide olsam etraftakiler yine begenmez(çekemiiyen kıskananlar tabi)her insanın çevresinde oluyo..dogru diosun içime çok sindi ben mutluysam gerisi boş dimi:):):):a.s.
aa cnm fikir olduysa çok sevindim:)kolay kolay begenen birisi deilim..içime sindi çok şükür:)kısa boylu olunca hiç bşyi magzadan alıp çıkamıyorum kesin biyerleirni kısalmam daraltmam gerekiyo:)bindallıya baksana kuyruk gibi arkamda yıgıldı:)
aynen cnm ben de öyle illaki bi tadilat gerekiyo lülülülülülü ama olsun önemli olan içine sinmesi Allah mutluluğunuzu bozmasın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?