- 9 Ekim 2013
- 6.152
- 7.897
Tamam canım bende arıyorum yok nerde yazıyor acaba dedim8 den sonra konuyu açacağım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bende arıyorum yok nerde yazıyor acaba dedim8 den sonra konuyu açacağım canım
Evet dedim yeni konu mu geliyorDaha güzel oldu
Hazırlık yapıyorumEvet dedim yeni konu mu geliyor
Anaaaa, ben normal kontrol-muayene falan sandım.Eeh yolunda diyelim, 8 yumurta toplandı bakalım akıbetleri ne olacak
8-9 gibi başlarızTamam canım bende arıyorum yok nerde yazıyor acaba dedim
Kolay gelsinHazırlık yapıyorum
Amiin inşallah Allah razı olsunAnaaaa, ben normal kontrol-muayene falan sandım.
Hayırlı olsun, 2’şer katla bölünsün, sağlıklı embriyolar olsunlar inşallah
Sağ olKolay gelsin
Güzel ve heyecanlı telaşlar bunlar canım. Sabah haber aldığında bizi de haberdar etAmiin inşallah Allah razı olsun
Bizim normalimiz böyle oldu zaten artık
Seni yerler bebisimHazırımdır inşallah
Ederim tabiiGüzel ve heyecanlı telaşlar bunlar canım. Sabah haber aldığında, bizi de haberdar et
Amin cancağızımİnşallah cancağzım
Jennoşum bana hızlı mesaj atma taktikleri verSeni yerler bebisim
İnşallah canım, Rabbim gönlündekini ömrüne versinEderim tabii
İnşallah bu kez yoluma birden fazlasıyla devam ederim
Sürekli sayfa yenile ,benim etiketimden önce özel mesaja koşJennoşum bana hızlı mesaj atma taktikleri ver
Şehzadeyi 51 oynamaya postaladım, rahatça takılabilirim cancağzımAmin cancağızım
Her olasılık için aklında 1 tarif bulundur en az 1Jennoşum bana hızlı mesaj atma taktikleri ver
Hepimizin inşallah Allah razı olsunİnşallah canım, Rabbim gönlündekini ömrüne versin
Ohh misss Rahat rahat takılırızŞehzadeyi 51 oynamaya postaladım, rahatça takılabilirim cancağzım
Bende hiç yok, beynim boşHer olasılık için aklında 1 tarif bulundur en az 1