Kovid testim hala pozitif yasminİnandım
blue duymasinHayır dememsarma sararız zeytinyağlı
Yaa tüm tahminlerim çöp olduTatlı değil tuzlu.
Hamur işi değil
Adının içinde A harfi mevcut
İp ucları bunlar
Oda etli ekmek getirsin.blue duymasin
Negatife geç dönebiliyor canım. Ateş, halsizlik falan ne durumda?Kovid testim hala pozitif yasmin
El açması börek yapmadık gibi bişey şimdiye kadarYaa tüm tahminlerim çöp oldu
Şuan el açması börek arıyordum
Birde aklıma güveç yemekleri gelmişti onda da A yok
Bende sıfır tahmin
etli mi etsiz mi getirir bilmem ama hayalimdeki blue hep somun ekmekle geziyor banacak sey ariyorOda etli ekmek getirsin.
Kovid testim hala pozitif yasmin
Bariz ateşim yok, arada sıcak basıyor. geceleri bazen terliyorum ama hormonlardan da olabilir. öksürük fena, burnum beton dökülmüş gibi. öksürüğü halletmem lazım yaso, yoksa erken doğurucam öksürürken.Negatife geç dönebiliyor canım. Ateş, halsizlik falan ne durumda?
Ben gaza gelmiştim acacaktimEl açması börek yapmadık gibi bişey şimdiye kadarzor olur herkes yapamaz sonuçta genelde hazır yufka börekleri yapıyoruz
salatalar deyipTatlı değil tuzlu.
Hamur işi değil
Adının içinde A harfi mevcut
İp ucları bunlar
Teşekkür ederim ablacımBaşta yarışmanın galibiC A N O olmak üzere, yarışmaya katılan ve yarışmacılarla tek tek ilgilenen Nevreste 'yi tebrik ediyorum, hepinizin eline, emeğine yüreğine sağlık
Ağzımızı sulandıracak, gecenin bir vakti bizi mutfak fareliğine teşvik edecek yeni yarışmaya kadar
Tatlı kategorisinde bana topiği yasaklayın zira tariflerinizi gördükçe gözüm dönüyor kesme şeker dahil evde ne varsa mideye indiriyorum, bunu yazarken bile çikolata sosunu götürdüm
Yok çok şükğr, ilk zamanki ağırlığı yok ama öksürük…Belirtileri ne alemde. Ağır mı geçiyor hala
En az 1 senedir çarşaf böreği açmadım.El açması börek yapmadık gibi bişey şimdiye kadarzor olur herkes yapamaz sonuçta genelde hazır yufka börekleri yapıyoruz
Sen gaza geldiysen açBen gaza gelmiştim acacaktim
Salata yemekten sayilmiyo dimi
Vazgeçtim ben hamur işi olmasın çarşaf böreği nedir yahuuuuEn az 1 senedir çarşaf böreği açmadım.
Hamur işi olsun
Herkes börek diye tutturmuşEn az 1 senedir çarşaf böreği açmadım.
Hamur işi olsun
hayal ettim yasmin mermere carpa carpa borek acarkenVazgeçtim ben hamur işi olmasın çarşaf böreği nedir yahuuuu