Bahanen çok,hen uyuyor numarasi uapip hemde telefon bende olmasi lazim nasil olacak
Öksürük ne alemdeAbla kısmetse 21 mart. Planlanan bu ama bebek ne zaman gelmek ister bilmem
Amin canım ,ben de seni seviyorum ❤❤❤❤Allah razı olsun kızlar çok sağolundaha patoloji sonuçları çıkmadı, çıkınca yazarım yine size ,inşallah güzel haberler veririm seviyorum hepinizi
AynıÖksürük ne alemde
Aşkom
Hay Allah ,hala mı?AynıPekmezi bir kez daha yapıp içtim ılık ama geçmedi.
Sen benim durumuma baksana. Hâlâ olanı gör esasHay Allah ,hala mı?
koca evdeBahanen çok,
BakayimSen benim durumuma baksana. Hâlâ olanı gör esas
Bir okut kendini nazara falan, her yer kem göz bak.Sen benim durumuma baksana. Hâlâ olanı gör esas
Gözü olanın gözü çıksın inşallahBir okut kendini nazara falan, her yer kem göz bak.
Amin amin hem de nasıl aminGözü olanın gözü çıksın inşallah
Canım neler yaptım neler. Limon zencefil bal sıcak su. Ilık Bal zencefil. Bugün en son pekmez tereyağı filan. Zaten dün nerdeyse 1.5 saate yakın öksürdüm. Balgam atmaya Çalışıyor vücut. Akşamına da acillik oldum, sancılarım başladı.alsem yine doktoruna danis yap ...yarim limon bir tatli kasigi bal biraz sicak su bir bardak ...oksuruge cok iyi geliyor ...
oksuruk de dogumu etkiler oksurugu iyi etmen lazim
bende bal limon su ise yaradiCanım neler yaptım neler. Limon zencefil bal sıcak su. Ilık Bal zencefil. Bugün en son pekmez tereyağı filan. Zaten dün nerdeyse 1.5 saate yakın öksürdüm. Balgam atmaya Çalışıyor vücut. Akşamına da acillik oldum, sancılarım başladı.
Kolay kolay geçmiyor ya benim bayağı sürmüştüAynıPekmezi bir kez daha yapıp içtim ılık ama geçmedi.
Dur bakalım doktor ne diyecek yarın miniğim.bende bal limon su ise yaradi
zencefil zaten iyice kabartir balgami daha cok oksurursun onunla
tek aklima gelen kara turp icini oy bal koy beklet bir gun
sonra onu ic
Hamile olmasam umrumda değil de öksürdükçe açılma yapar diye korkuyorumKolay kolay geçmiyor ya benim bayağı sürmüştü
insallah gecip gitsinDur bakalım doktor ne diyecek yarın miniğim.
Hamile olmasam umrumda değil de öksürdükçe açılma yapar diye korkuyorum