- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.838
Hepten battımBirde gündüz ışıkta sunum yapacağız
En buyuk sıkıntım hep o oldu benimBirde gündüz ışıkta sunum yapacağız
Yapıştır bi güveç ordanYoresel tabagim bilem yok
Bebişler iyiymiş.Emzirme ile uğraşıyormuş.Aleykümselam
Taburcu olmuşlar mı? Nasılmış, bebişler iyi mi
Sen asla batmazsin..Unutma ki sana hic bisey olmazHepten battım
İşte akşam hiç olmuyor canımEn buyuk sıkıntım hep o oldu benimhem telefon kotu hem ısıgim bi de sunum ilerletsem :)
Allah kolaylık versinBebişler iyiymiş.Emzirme ile uğraşıyormuş.
Minnos guveclerim var bir deee kunefe tabaklarim :)Yapıştır bi güveç ordan
Eşime dedim bana çorba için yöresel tabak,çanak alip geliver diyeYapıştır bi güveç ordan
Evet ben en iyisi tatilken cabucak yapayim :)İşte akşam hiç olmuyor canım
Benden çok varmış malzemen. Daha ne, yeter ki ışığın güzel olsun.Minnos guveclerim var bir deee kunefe tabaklarim :)
Benim eşim dalga geçerdi hep ahahahhahsEşime dedim bana çorba için yöresel tabak,çanak alip geliver diye
Cevap tamda bu oldu
Benimki de başladı dalga geçmeyeBenim eşim dalga geçerdi hep ahahahhahs
Güzel olurEvet ben en iyisi tatilken cabucak yapayim :)
Ama bunlarla olmaz keske bakir tutmali kasemi vermeseydim birilerineBenden çok varmış malzemen. Daha ne, yeter ki ışığın güzel olsun.
Başlarda UFO gören masum köylü gibi bakardı bana. Hele ki fotoğraflarını çekerken, gidip gelip başka işin yok mu, manyak mısın derdi. Şimdi alıştı. Diyor ki yuvalama almaya bak sen, annemle yaparsınızBenimki de başladı dalga geçmeye
Benimki daha çabuk adapte oldu sanki sunum işi bende dediBaşlarda UFO gören masum köylü gibi bakardı bana. Hele ki fotoğraflarını çekerken, gidip gelip başka işin yok mu, manyak mısın derdi. Şimdi alıştı. Diyor ki yuvalama almaya bak sen, annemle yaparsınızNerden nereye.
Bakırsızlar bu ay bi tık masraf yapacak gibi…Ama bunlarla olmaz keske bakir tutmali kasemi vermeseydim birilerineyarin kadikoy pazarina inesim geldi bit pazarinda neler vardir
Ne yapcan pekiBaşlarda UFO gören masum köylü gibi bakardı bana. Hele ki fotoğraflarını çekerken, gidip gelip başka işin yok mu, manyak mısın derdi. Şimdi alıştı. Diyor ki yuvalama almaya bak sen, annemle yaparsınızNerden nereye.
30 oy alacak bir çorba.Ne yapcan pekiaramizda soz