Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sonuç farklı çıkabilir. En sağlıklı olanı aynı yerde testi tekrarlamak. Her sağlık kuruluşunun kullandığı kit farklı oluyor.Hanımlar, sağlık ocağı ve şehir hastanesi arasında sonuç farkı olabiliyormu? Perşembe sağlık ocağında 9.43 olarak sonuç çıktı, bugün yani 4 gün sonra şehir hastanesinde 17.9 olarak çıktı.
Evet canım, cihaz farkından kaynaklanıyor.Hanımlar, sağlık ocağı ve şehir hastanesi arasında sonuç farkı olabiliyormu? Perşembe sağlık ocağında 9.43 olarak sonuç çıktı, bugün yani 4 gün sonra şehir hastanesinde 17.9 olarak çıktı.
Anladım teşekkürler bi tedirgin oldum sonuçtandaEvet sonuç farklı çıkabilir. En sağlıklı olanı aynı yerde testi tekrarlamak. Her sağlık kuruluşunun kullandığı kit farklı oluyor.
Anladım çok sağolunEvet canım, cihaz farkından kaynaklanıyor.
Aynı yerde testini tekrarla bakalım sonuç nasıl çıkacak. Ona göre belli olur artıp artmadığı.Anladım teşekkürler bi tedirgin oldum sonuçtanda![]()
Tamamdır bende bi 3/4 gün sonra tekrar gitmeyi düşünüyordumAynı yerde testini tekrarla bakalım sonuç nasıl çıkacak. Ona göre belli olur artıp artmadığı.
48 saat arayla test vermek lazımTamamdır bende bi 3/4 gün sonra tekrar gitmeyi düşünüyordum![]()
Evet ben yaşadım doktorum normal dedi ama her gebelik farklıdır. Doktorunuza danışmanızda fayda var.çok soru sorduğumun farkındayım ama ilk olduğu için çok bilinçsizim ve sorumun cevabını internette bulamadımsabah başlayan çok hafif kahverengi akıntım var, koku yok, ağrı hafif kramplar var ama bu zaten vardı, bu normalmi? Gebeliğin başında bunu yaşayan varmı?
Anladım teşekkür ederimEvet ben yaşadım doktorum normal dedi ama her gebelik farklıdır. Doktorunuza danışmanızda fayda var.
Evet anlıyorum öyle olur genelde :)Anladım teşekkür ederimya ilk olunca insan bi tedirgin yaklaşıyor
![]()
Farklı yerde bile versen canım dort günde bu kadar değer artışının az olmaması gerek diye düşünüyorum iki güne bir takipte kalın hakkinizda hayırlısi olsunHanımlar, sağlık ocağı ve şehir hastanesi arasında sonuç farkı olabiliyormu? Perşembe sağlık ocağında 9.43 olarak sonuç çıktı, bugün yani 4 gün sonra şehir hastanesinde 17.9 olarak çıktı.
Amin inşhAllah, bende öyle düşündüm de artık 2 gün sonra tekrar kan verip takip edicem. Nasipte varsa olur zatenFarklı yerde bile versen canım dort günde bu kadar değer artışının az olmaması gerek diye düşünüyorum iki güne bir takipte kalın hakkinizda hayırlısi olsun
İnşallah canım hakkında hayırlısıAmin inşhAllah, bende öyle düşündüm de artık 2 gün sonra tekrar kan verip takip edicem. Nasipte varsa olur zaten![]()
Canım benimki kimyasal gebelik çıktı, yinede gebelik olsaydı 1.20 diye çıkmazdı diye düşünüyorumKızlar bu başlık beni umutlandırdı, 1.5 aydır umut ve telaş içinde kaldım. Adet oldum fakat bi umut üstüne görmedir diye 5. Hafta tesr yaptırdım özelde 1.20 çıktı. 6. Hafta tekrar aynı hastanede yaptırdım yine 1.20 çıktı sizce hatalı bir sonuç olabilir mi?