Farklı yerlerde beta hcg

nurrrx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2022
233
106
33
25
Hanımlar, sağlık ocağı ve şehir hastanesi arasında sonuç farkı olabiliyormu? Perşembe sağlık ocağında 9.43 olarak sonuç çıktı, bugün yani 4 gün sonra şehir hastanesinde 17.9 olarak çıktı.

Evet sonuç farklı çıkabilir. En sağlıklı olanı aynı yerde testi tekrarlamak. Her sağlık kuruluşunun kullandığı kit farklı oluyor.

Evet canım, cihaz farkından kaynaklanıyor.

çok soru sorduğumun farkındayım ama ilk olduğu için çok bilinçsizim ve sorumun cevabını internette bulamadım sabah başlayan çok hafif kahverengi akıntım var, koku yok, ağrı hafif kramplar var ama bu zaten vardı, bu normalmi? Gebeliğin başında bunu yaşayan varmı?

Evet ben yaşadım doktorum normal dedi ama her gebelik farklıdır. Doktorunuza danışmanızda fayda var.

Farklı yerde bile versen canım dort günde bu kadar değer artışının az olmaması gerek diye düşünüyorum iki güne bir takipte kalın hakkinizda hayırlısi olsun

Farklı yerde bile versen canım dort günde bu kadar değer artışının az olmaması gerek diye düşünüyorum iki güne bir takipte kalın hakkinizda hayırlısi olsun
Amin inşhAllah, bende öyle düşündüm de artık 2 gün sonra tekrar kan verip takip edicem. Nasipte varsa olur zaten

Kızlar bu başlık beni umutlandırdı, 1.5 aydır umut ve telaş içinde kaldım. Adet oldum fakat bi umut üstüne görmedir diye 5. Hafta tesr yaptırdım özelde 1.20 çıktı. 6. Hafta tekrar aynı hastanede yaptırdım yine 1.20 çıktı sizce hatalı bir sonuç olabilir mi?

Canım benimki kimyasal gebelik çıktı, yinede gebelik olsaydı 1.20 diye çıkmazdı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…