Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesifarklı vitaminler ya da balık yağı veriyor musunuz?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben kızıma bir yaşından önce dr tavsiyesiyle calsidine kalsiyum takviyesi verdim dişlerin kolay çıkmasını sağlıyormuş vitamin olarakta bir buçuk yaşına kadar polivit verdim sonra içmedi. zaten ayrıca her şeyi yediği için artık vermiyorum.
canım oğlum 13 aylık ve acd3 vitamine devam dedi 2 yasına kadar yanında birde balıkyağı surubu veriyorum[/QUOT
canım balık yağı şurubunun adı ne tadını biliyor musun? benim kızım şurubu zor içiyor tadı kötüyse kusuyor ve bir yudum daha yesin fayda olsun demelerim boşa gidiyor.ah ne çektim şu kusmalardan aklıma geldi de...a.s.a.s.a.s.