Siz de ne tur tatli oluyo bilmiyorum ama biz de baklava dagitilir pastahanenin numarasini vermistim onlar kendi aralarindA hallettilerArkadaş aracılığı ile tanıştırıldım. Şubatta nişan var. O başka şehirde ben başka şehirde geldiklerinde tanışma, isteme, nişan hepsi olacak. 3 gün burda kalacaklar. Benim gibi olan varmı. Normalde nisan kıyafetini erkek tarafı alır ben onların gelmesini beklersem sıkıntı. Söylemedim de acikcasi. Yüzüklerin gelince alınacak onu ayarladim ama. Tatlısı falan çok karışık ya. Başına gelenler bana yardımcı olun nasıl yaptınız, nasıl yapmamız lazım çok karisigim
Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldım. Şubatta nişan var. O başka şehirde ben başka şehirde geldiklerinde tanışma, isteme, nişan hepsi olacak. 3 gün burda kalacaklar. Benim gibi olan varmı. Normalde nisan kıyafetini erkek tarafı alır ben onların gelmesini beklersem sıkıntı. Söylemedim de acikcasi. Yüzüklerin gelince alınacak onu ayarladim ama. Tatlısı falan çok karışık ya. Başına gelenler bana yardımcı olun nasıl yaptınız, nasıl yapmamız lazım çok karisigim
nisanlına söyle erkek tarafı alır nişanlıgı de para yollarlar. adetleriniz ne ise ogunlerde olacak hepsini söyle. bizimde öyle olmustıArkadaş aracılığı ile tanıştırıldım. Şubatta nişan var. O başka şehirde ben başka şehirde geldiklerinde tanışma, isteme, nişan hepsi olacak. 3 gün burda kalacaklar. Benim gibi olan varmı. Normalde nisan kıyafetini erkek tarafı alır ben onların gelmesini beklersem sıkıntı. Söylemedim de acikcasi. Yüzüklerin gelince alınacak onu ayarladim ama. Tatlısı falan çok karışık ya. Başına gelenler bana yardımcı olun nasıl yaptınız, nasıl yapmamız lazım çok karisigim
Tanımadan evleniyorsun sanırım?
nasıl tanışma, isteme, nişan hepsi bir arada? tanımıyor musun sen bu adamı pat diye evleniyorsunuz? bence tatlıdan ziyade asıl sıkıntılı taraf burası.. tatlı ikram edeyim derken acılara gark olma da.
Tabikide tanıyorum 5 aydır çıkıyoruz. Ailesiyle tanışmadim ama
Kardeşim gorumcem ve çoğu kuzenim bu şekilde oldu biz alisigiz :) mesela kardeşiminkinden bahsedeyim.uzak olduğu için istemeye gidilince isteme ardından nisan söz olayı oldu.gidildigi günün sabahı gelinle alışverişe çıkılıp kıyafeti takıları alındı,tabi bazı şeyleri annem önceden almıştı hepsi o gün olmayacağı için.sonra akşam söz oldu.gorumcemin de benzer şekilde oldu.sizin de yüzükleri aldıktan sonra kıyafet de alınabilir.kiyafeti sen önceden beğenirsen tabi.sen de alabilirsin takılma buna,ha sen ha onlar farketmez.uzak olduğunda zor oluyor tabi birçok sey
Siz de ne tur tatli oluyo bilmiyorum ama biz de baklava dagitilir pastahanenin numarasini vermistim onlar kendi aralarindA hallettiler
5 aydır uzaktan mı birliktelik bu? öyle ise evlenecek kadar nasıl tanıyorsun?
Tanıyorum demekki. Diğer nisanlimda 5 yıldır yanimdaydi tanidigimi saniyordum. Hiç tanimamisim. Bişeyleri aştık buralara kadar geldik yani 5 ay değil de 1 sene çıkmış olsaydık ozaman tanimismi olacaktım?
Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldım. Şubatta nişan var. O başka şehirde ben başka şehirde geldiklerinde tanışma, isteme, nişan hepsi olacak. 3 gün burda kalacaklar. Benim gibi olan varmı. Normalde nisan kıyafetini erkek tarafı alır ben onların gelmesini beklersem sıkıntı. Söylemedim de acikcasi. Yüzüklerin gelince alınacak onu ayarladim ama. Tatlısı falan çok karışık ya. Başına gelenler bana yardımcı olun nasıl yaptınız, nasıl yapmamız lazım çok karisigim
Tabikide tanıyorum 5 aydır çıkıyoruz. Ailesiyle tanışmadim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?