Oyle de olur sorumluluk hep bizdeydi pek hatirlamak istemem ama esimi sevdigim icin katlanmistim herseye Cok sukur mutluyuz yoksa uhde kaliyor insanin icinde ailelerin anlasmasi Cok onemliBizde de baklava oluyor. Ben siparisi veririm benimkide gelince gidip alır artık
Peki ailen hayır derse ne olacak..
Çok erken bir karar değilmi..
Ailem tanıştı çocukla . Ailesini kendisini detaylı bir şekilde araştırdı. Ondan sonra gelsin dediler. Aileminde rızası ile aldım bu kararı
Uzak olunca nisan söz isteme bir arada oluyor o sorun değil de ailesi daha hiç gelmediyse o tuhaf,aslinda önce bir gelmeleri sonra bu işlere girmek lazım.annenler iyi kabul etmiş kardeşimin de hepsi bir arada olmuştu ama önceden annemler bir kez daha gidip tanışmışlardı ,gorumcemlerin de ailesi gelip tanışmıştı belli sure sonra isteme söz olayına karar verildi ,sizinki olmamış benceTabikide tanıyorum 5 aydır çıkıyoruz. Ailesiyle tanışmadim ama
uzaktan diyorsun o kısımdayım ben. iki gün sonra burda vay tanımamışım pişmanım kv şöle koca böyle diye konu açmayasınız diye yorum yapıyoruz.
Ben sana bir sey anlatayım.
Ablam gecen yil bu zamanlar nisandan ayrildi.
Hemde kac yildir anne babamin arkadaslari olan bir ailenin oğluyla ayrildilar.
Daha sonra gelen taliplerden birinde de ablam onaylasa bile ailesi geldikten sonra cok farkli yansitan insanlar oldugunu gördük.
Sosyal hayatta cok iyi görünen insanlar bir anda aile olmaya kalkinca yalan,dolan, hile ile bambaska bir boyuta ulastilar.
Biraz da ailesiyle birlikte tanimak gerekiyor. Bu isler beş aydir çıkıyorum bizimkiler tanisti ile olmuyor.
Belki annesi sizi begenmeyecek yüzünüze bakmayacak cok laf sokacak bunu disaridan bir insan bilemez asla. Siz tanisma günü anlayacaksiniz. Üçünü peşpeşe yapmayın tavsiyemi yabana atmayin.
Gelip 3 gün kalacaklar. 1. Gün tanisacaklar. Konuşacaklar herşeyi. Olumlu olursa hersey. Ertesi gün gidip yüzük alınacak. Akşam da isteme olacak. Ertesi gün yine birlikte 1 gün daha gecirecegiz akşam gidecekler. Yani ilk gün geldiğinde isteyip yüzüğü takıl gitmeyecekler
Arada biraz bi sakinleme düşünme süresi olmali. Nasilsa kizi aldik modunda bakiyorlardir.
Eger daha önce iki aile tanismis olsaydi yada siz anne babayi taniyor olsaydiniz o farklı derdim ama bu baska.
Nasıl olsa biz kararı verdik diye. Iki tarafta bize bırakıyorlar. Siz nasıl olsa karar vermissiniz bize de resmiyete dökmek kalıyor denildi.
Bende nisan kiyafetimi alyanslari almistim. Onlarda cicegi cikolatasi ve takilarla gelmislerdi.Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldım. Şubatta nişan var. O başka şehirde ben başka şehirde geldiklerinde tanışma, isteme, nişan hepsi olacak. 3 gün burda kalacaklar. Benim gibi olan varmı. Normalde nisan kıyafetini erkek tarafı alır ben onların gelmesini beklersem sıkıntı. Söylemedim de acikcasi. Yüzüklerin gelince alınacak onu ayarladim ama. Tatlısı falan çok karışık ya. Başına gelenler bana yardımcı olun nasıl yaptınız, nasıl yapmamız lazım çok karisigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?