Düğün Farklı organizasyonlar

aylinesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
127
3
26
Ankara
Canlarım düğün için salon sahibi farklı birşey istiyorsanız ekleyelim dedi fikirlerinize ihtiyacım var

Öncelikle hayırlı olsun..

Sanırım epeydir moda olan, ilk dansı yarıda kesip kareografi yapma gibi bi fikriniz varsa diye sormuştur..
Bunun dışında düğün ortasında nedimelerle kareografi ile dans etme (bende var bu)
ya da gelinin damada / damadın geline canlı şarkı söylemesi
düğün arasında gelin ya da damadın doğum günü kutlaması ( bu da var bende :)
gibi planlarınız varsa önceden söyleyin demişlerdir.
Çünkü onların da kendilerine göre alıştıkları bir sıralama var. düğün sırasında elinde mikrofon olan amcanın yanına gidip ama ben şarkı söyliiiicektim dememeniz için, böyle bir hazırlık varsa önceden söylenmesi ve düğünde hangi sırada olacağını bilmek istiyorlardır

Naçizane fikrim bu

Canlarım düğün için salon sahibi farklı birşey istiyorsanız ekleyelim dedi fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba arkadaşım,

Benim düğünüm güzel bir otelde olmuştu.Ne isterseniz yapacağız demişti oranın organizatörü ama bizde senin gibi ne isteyeceğimizi bilmiyorduk.:)
Sana tavsiyem öncelikle slayt olsun.ben burada yaptırdım, mükemmel oldu herkes bayıldı, mutlu oldu, arkadaşlarım güldü, ailem ağladı. Dn Slayt | Profesyonel Dn Slayt | www.dugunslayti.com
Biz salona gelmeden hemen önce yapıldı.
İkinci tavsiyem ise palyaço.Çocuklar için bir köşede çok iyi oluyor.Çocuklar ortada dolanmıyor.Sormak istediğin başka birşey olursa sorarsın, konuşuruz.Mutluluklar dilerim.Herşey güzel olur emin ol.İnsan o kadar stres yapıyor ki , ama hiiiç gerek yok.Herşeyi yaptır, eksik kalmasın.Sonra içinde kalacağına.

çok teşekkürler canım ama nişanlım çocukluk fotoğraflarının olmasını istemiyo bi benim fotolarlada olmas deli olcam walla ama palyanço süper teşekkürler :) bu arada belki kandırırım benimkini de yaptırırım kaça mal oldu slayt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…