Evet onu mutlaka denemek lazımValla deneymiyecek gibi değil patlıcandan papuçlara bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onu mutlaka denemek lazımValla deneymiyecek gibi değil patlıcandan papuçlara bayıldım
gözüm dönmeye başladıı
yemek yesem iyi olucak pc de senin topik tvde mutfağım midemm fena halde herşeyi yemek istiyo ALLAH IM yardımcım ol amin
Amiiiiiin unutma hepsinden yiyebilirsin ama doyumluk degil tadimlikpesindeyim ona gore
valla peşimde ol yoksa kendimi bırakıcam diye ödüm kopuyo
birde çok fena hazımsızlığım var şişiyorum
buna rağmen sabah tartıda 58.6 yı gördümm
Diyet yapan insanlarin en cok ihtiyac duyduklari seylerin basinda kontrol edilme istegi yatiyor.Kontrol edildiklerinde daha bir ciddiyetle yaklasiyorlar olaya.Gerci sen sua cok ciddi bir diyet yapmiyorsun ama bu durumda kendi kontrolunu kendin yapacaksin aslinda..sadece dikkatli olman gerekiyor...yesil cay iyiydi aslinda ters etki yapmasaydi sana...aslinda vucudundaki sisligi falan atmak icin kisa sureli detoks diyetlerinden falan yapsan 2-3 gunluk o bile atar vucudundaki suyu ,sisligi...ve harika - gormen tebrikleryogurt tuketmeye calis
gözüm dönmeye başladıı
yemek yesem iyi olucak pc de senin topik tvde mutfağım midemm fena halde herşeyi yemek istiyo ALLAH IM yardımcım ol amin
valla peşimde ol yoksa kendimi bırakıcam diye ödüm kopuyo
birde çok fena hazımsızlığım var şişiyorum
buna rağmen sabah tartıda 58.6 yı gördümm
Eki Görüntüle 694101 Tavuk köftesi Tarifi
Malzemeler
500 gram tavuk kıyma
1 adet kuru soğan
1 adet yumurta
1 adet orta boy haşlanmış patates
3 yemek kaşığı galeta unu
1 tatlı kaşığı tuz
Tavuk köftesi Yapılışı
Kuru soğanı rendeleyin. Patatesi de haşlayıp rendeleyin. Tavuk kıyması, yumurta ve diğer malzemeleri derin bir kasede iyice karıştırın. Elinizle istediğiniz şekli verin. İster fırında, ister yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı iyice pişirin.Sonrası resimdeki gibi şekilrdiriyosunuz
Çok güzeller
aynen aslında bazen diyorum diyetisyene gitsem hata yapmam die çünkü gerçekten diyet benim gibi boğa burcu olan birisi için çokk zorr bol su içmeye çalışıyorum artı egzersizler yapıyorum günlük işte inşallah yararı olur haa az önce 1 küçül parça çikolata attım ağzıma
sorma nevoşum valla hailimiz yaman yemeklerde ye beni diye bağırıyoAklımız fikrimiz yemek nasıl vereceğiz kiloları ben de 3-5 gündür çok yemesemde bozuyorumAllahtan + olmuyor
Amin
Süper canım
Nevosum kusura bakma konunun biraz disina ciktik, hemen toparliyorum bir katkida benden olsun
Eki Görüntüle 694112
sorma nevoşum valla hailimiz yaman yemeklerde ye beni diye bağırıyo
ama yemicez değilmii