- 28 Haziran 2011
- 59.429
- 149.925
Bunu ben ketcapla denedim o da iyiKendi tepsisini ovmuştu nevoş. Gayet güzel olmuştu bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ben ketcapla denedim o da iyiKendi tepsisini ovmuştu nevoş. Gayet güzel olmuştu bence
Benim tencere tarihi eser gibi. Anca kalay paklarBunu ben ketcapla denedim o da iyi
BozmaaaaBenim tencere tarihi eser gibi. Anca kalay paklar
Hatırası yeterBozmaaaa
Bencede kuzu, hiç ellemeHatırası yeter
Teşekkür ederim
Börek saracağım lütfen meşgul etmeyinönemli bi noktaya parmak basicam ama nevos Nevreste
Bende içli köfte yapacağım içini hazırladım. Dolaba koydumBörek saracağım lütfen meşgul etmeyin
Rica ederimTeşekkür ederim
Bulunur canım bulunurŞimdi varda jennam hani bildiğim yaptığım bişeyler olsun dediydim
Ahaahah sağol abla alsam mı bilemedim çorba sunumu yapamam sanırım ben
Konu dışı olacak ama kiblemek ne demek? Bir kere daha duymuştum da. Merak ettim.İlk mesajımı düzenledim, alintilarimi da kiblicem şimdi:) yeni gelenler görmesin bari
Yap bebişimYaa bebişim aynısını yapmiyim mi şimdi
Şikayet etmekKonu dışı olacak ama kiblemek ne demek? Bir kere daha duymuştum da. Merak ettim.
Valla arada bir öyle hayattan geçiyorum hiç bişey yapasım gelmiyor be cano.Annemlere geldimde az kafamı rahatlatmaya çalışıyorum. Yarışmaya bile katilasim gelmiyor sonra inşallah eskisi gibi Cook katilirimNiye hasta mısın
Tembel tenekeler aşkomAşko bir çorba bile yapamıyorlarmış
KuzuuuValla arada bir öyle hayattan geçiyorum hiç bişey yapasım gelmiyor be cano.Annemlere geldimde az kafamı rahatlatmaya çalışıyorum. Yarışmaya bile katilasim gelmiyor sonra inşallah eskisi gibi Cook katilirim
Bencede daha iyi oldu hep aynı corbalar yapılıyodu gına geliyodu banaTam havası
Aynen öyleBencede daha iyi oldu hep aynı corbalar yapılıyodu gına geliyodu bana