- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Nasıl nasıl oluyor aşkom, içeriği mi? Güzel kitap, Ahmet Ümit candırrrrrrrrO kitabı nasıl oluyor beybi
MagnetDoğumda sadece çikolata mı yoksa hediyelik de mi yaptırsam, hediyelik olacaksa ne olmalı ona bir karar versem seçenekleri azaltsam gerisi gelecek de karar veremiyorum bir türlü.
Yiyin birbiriniziVuhhhuuuuuu, demek bu yola baş koydun
Hastane icin mi yoksa ev için miDoğumda sadece çikolata mı yoksa hediyelik de mi yaptırsam, hediyelik olacaksa ne olmalı ona bir karar versem seçenekleri azaltsam gerisi gelecek de karar veremiyorum bir türlü.
Yok beybi kendi arabamin tekerine taş koydum tokezlendiVuhhhuuuuuu, demek bu yola baş koydun
Yok o kadar değil ama benim olduğuna inanmıyorlarÇocuklarını kardeşlerin sanıyorlar değil mi?
Hep benim fikirlerimi çalıyorlar pes. İyi bir liste yapıyorum dedimListeyi buzdolabına asmıştır bile Canom
Kız ben onu kürdan niyetineYiyin birbirinizibiz keyfimize bakalım fasulyeler olarak
99 ne ya. 99’da ben depremi yaşamıştım, 9 yaşındaydım.Bence de Nevoş
Zerre sen 99lu musun
Benden uzak olsun sjsjjskMagnet
Hâlâ düşünüyorum canom yaaa çok kararsız durumdayımTatlını düşündün mü
Hem hastane hem ev.Hastane icin mi yoksa ev için mi
Hiç uğraşmam kız öyle şeylerle, spontane tarif alıyorum ben.Hep benim fikirlerimi çalıyorlar pes. İyi bir liste yapıyorum dedimbütün sırlarım ifşa oldu
Okuması zordur kuzu dimiNasıl nasıl oluyor aşkom, içeriği mi? Güzel kitap, Ahmet Ümit candırrrrrrrr
Aslında yaşadığın şehir bu konuda çok iyidir. Çevrene sorDoğumda sadece çikolata mı yoksa hediyelik de mi yaptırsam, hediyelik olacaksa ne olmalı ona bir karar versem seçenekleri azaltsam gerisi gelecek de karar veremiyorum bir türlü.
Ben bile kararsızımHâlâ düşünüyorum canom yaaa çok kararsız durumdayımsana ihtiyacım olabilir
Senin sırrın benim sirrimHep benim fikirlerimi çalıyorlar pes. İyi bir liste yapıyorum dedimbütün sırlarım ifşa oldu
Şöyle alçıdan, dana kadar. Buzdolabına asınca magnete ağır gelenlerden ossun.Benden uzak olsun sjsjjsk
Biz baklava yaparızBen bile kararsızımbeklerim