- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Tahmin ettim aşkom Ellerinize sağlık hepinizinÇok sevindiler aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin ettim aşkom Ellerinize sağlık hepinizinÇok sevindiler aşkom
Sağ ol aşkomTahmin ettim aşkom Ellerinize sağlık hepinizin
Aman olsun asko,yapılmış yapılmıştır annem buradaydı bir kaç gündür, benim de iyi bir temizlik yapmam lazım hazır yalnizkenSağ ol aşkom
Üç güne kalmaz başa döner
Aynen aşkom iyi oldu Yavaş yavaş kendini yormadan yaparsınAman olsun asko,yapılmış yapılmıştır annem buradaydı bir kaç gündür, benim de iyi bir temizlik yapmam lazım hazır yalnizken
Bende iyiyim çiçeğimm oy benım minnoşlarım yerlerini cok sevsinler inşallah saglıkla kavussun anneleri onlara dualarım seninleÇok şükür Pari’m iyiyim, inşallah onlar da iyidir
Sen nasılsın?
Ay daha ben almadım ne ara 19ozelbir_i 19 tane vermişim ve daha olur
Hadi bismillah cennamAman olsun asko,yapılmış yapılmıştır annem buradaydı bir kaç gündür, benim de iyi bir temizlik yapmam lazım hazır yalnizken
Kaç gün kaldıÇok şükür Pari’m iyiyim, inşallah onlar da iyidir
Sen nasılsın?
Aynen aşkom,zorlamadan ,yavaştanAynen aşkom iyi oldu Yavaş yavaş kendini yormadan yaparsın
Sende aldın yaAy daha ben almadım ne ara 19
canım, oh oh ellerine sağlıkHadi bismillah cennam
Ameliyattan memnun musun bayağı toparladın mıAynen aşkom,zorlamadan ,yavaştan
Memnunum şükür sonucu da güzel olduAmeliyattan memnun musun bayağı toparladın mı
Ay almıstım dimi nevoşum kafam gitmiş bianSende aldın ya
Gormedim kusumm ozur dilerim Jenna16 ve senin gazinla tarif aldimBen sana destek vermistim ama cvp vermedin
Bol bol sunum araştır, bu sefer daha iyi oy alacaksın inşallahGormedim kusumm ozur dilerim Jenna16 ve senin gazinla tarif aldim
İnşallahBol bol sunum araştır, bu sefer daha iyi oy alacaksın inşallah
Amin canımİnşallah
Amin Pari’m, Allah razı olsunBende iyiyim çiçeğimm oy benım minnoşlarım yerlerini cok sevsinler inşallah saglıkla kavussun anneleri onlara dualarım seninle
Çarşamba günü elticimKaç gün kaldı