Salça ile başladım zorlandım salçam da azdı,Nasıl yaptın salça ile mi
Bak olay aynen şöyle gerçekleşiyor:Bunu ben de çok merak ediyorum kuzu.
Şu anda lafta bana fırsat düşmeyeceği şeklinde konuşmalar dönüyor, ama gerçekleşme durumunda kendimden çok etrafımdakileri merak ediyorum, acaba nereye saklanacaklar?
He ben yine hamileyim, hızımı alamadım patlattım bi tane daha asdffggffMerak ettim tarifiniiii
Sen de mi hamilesin. Ay bir gittim resmen herkes hamile kalmış
Güvenlik bariyeri kırılmış gibi hissediyorum.kendimden şüphelenmeye başladım.
Zor çocuk hep zor canım. Gözünü korkutmak istemem ama benim oglan da çok zor 4 yaşında geçer dediler. Geçmedi aksine geçirdi yani. Ben mi onu dogurdum o mu beni anlamış değilim, bir de ben ev hanımının şuan, kapının önüne çıksam alp dağlarına kaçmışım gibi hissediyorum düşün yani o kadar iç içeyim cocuklarla
Ketçapla da yapıyorlar, limonun biterse ona başlaSalça ile başladım zorlandım salçam da azdı,
sonra bi video buldum sirke ve tuzla ovdu baktım sirkem de kalmamış
Niye limon olmasın dedim, limonu tuza banıp ovdum o kadar kolay oldu ki
Ayıp olmasın yaşın kaç merak ettim..He ben yine hamileyim, hızımı alamadım patlattım bi tane daha asdffggff
32 oldum olacağımAyıp olmasın yaşın kaç merak ettim..
Daha iyi olmuş beraber büyür çıkarlar benimkilerin arasında 2 yas var keşke 9 ay falan olsaydı
Daha gençsin canım sen 3 taneye de bakarsın aynı anda32 oldum olacağım
benimkilerin de kısmetse 1.5 yaş olacak inşallah
Artık seneyeKetçapla da yapıyorlar, limonun biterse ona başla
Hepsi oluyor ya ben gümüş limon ve tuz ile ovdum çok iyi olduSalça ile başladım zorlandım salçam da azdı,
sonra bi video buldum sirke ve tuzla ovdu baktım sirkem de kalmamış
Niye limon olmasın dedim, limonu tuza banıp ovdum o kadar kolay oldu ki
Asdfgsgsgs yolun sonu o zatenDaha gençsin canım sen 3 taneye de bakarsın aynı andasonra da hunini almaya gideriz beraber
Bende mi yapsam ona inatJoyz'da şansına küssün
Yok sen bekleBende mi yapsam ona inat
Malzemem eksik zatenYok sen bekle
Tamamlamak için acele etmeMalzemem eksik zaten
Neden yaTamamlamak için acele etme
Heyecanlı oluyorNeden ya
Gaz mı veriyorsunHeyecanlı oluyor
Bu ay hayırdır herkes bir ilk yapma peşinde. Eskiden böyle değildiGaz mı veriyorsun
Nevoş niye konuyu açtınİlk tarifimiz geldi