- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Neyse ben kocanın neti bitirmeyeyim az sonra geleyim tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ben kocanın neti bitirmeyeyim az sonra geleyim tekrar
Yüz görümlüğü olmadan gösterememHani bakim
Aynen kuzu bir saat varNeyse ben kocanın neti bitirmeyeyim az sonra geleyim tekrar
InşaallahhDarısı 1. Lige inşallah
Himm temem bakemNevoşun işi varmış
Iyilik meleğimisin sen yaaBak dokuzda mesajını hazırla hazır bekle, en popüler tarifi kapmaya çalış. Ben sana yardım etcem kuzum tmm mi
Aynen kuzu bir saat var
Banada ayarlayıverin bir rozet
Değilim be kuzum ama seninde kırmızı olduğunu görsek ne güzel olur güzel tarif almaya bak,hallederiz ️Iyilik meleğimisin sen yaa
Canom sen fasillesin yaBabada ayarlayıverin bir rozet
He valla bizim rozetler gitti valla kaybolduBanada ayarlayıverin bir rozet
Şapkamız vardı gitmiş. Yıldız görünüyordu oda görünmez olmuşCanom sen fasillesin ya
Benimde bir rozetim eksik, yıldızlarım yokHe valla bizim rozetler gitti valla kayboldu
Eskiden buralar kapalı çarşı kuyumcu vitrini gibiydiHe valla bizim rozetler gitti valla kayboldu
Hee evet canom haklısın,bende yildizlar gözükmüyorŞapkamız vardı gitmiş. Yıldız görünüyordu oda görünmez olmuş
Canıım teşekkür ederim kekiklimde mükemmeldi benceZekta1 Caniiiiim bravooooooooo tebrik ederim sahaneydinnnnnnnnn
Ayyh evet ne güzel pronun altında gözüküyorduEskiden buralar kapalı çarşı kuyumcu vitrini gibiydi
Yakında yok olup gidicez çok özledim rozetlerimiBenimde bir rozetim eksik, yıldızlarım yok
Teşekkür ederim canımCanıım teşekkür ederim kekiklimde mükemmeldi bence