- 29 Nisan 2015
- 31.424
- 105.655
- 598
Neyse ben kocanın neti bitirmeyeyim az sonra geleyim tekrar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ben kocanın neti bitirmeyeyim az sonra geleyim tekrar
Yüz görümlüğü olmadan gösterememHani bakim![]()
Aynen kuzu bir saat varNeyse ben kocanın neti bitirmeyeyim az sonra geleyim tekrar![]()
Himm temem bakemNevoşun işi varmış![]()
Iyilik meleğimisin sen yaaBak dokuzda mesajını hazırla hazır bekle, en popüler tarifi kapmaya çalış. Ben sana yardım etcem kuzum tmm mi![]()
Banada ayarlayıverin bir rozet
Değilim be kuzum ama seninde kırmızı olduğunu görsek ne güzel olurIyilik meleğimisin sen yaa
Canom sen fasillesin yaBabada ayarlayıverin bir rozet![]()
He valla bizim rozetler gitti valla kaybolduBanada ayarlayıverin bir rozet![]()
Şapkamız vardı gitmiş. Yıldız görünüyordu oda görünmez olmuşCanom sen fasillesin ya![]()
Benimde bir rozetim eksik, yıldızlarım yokHe valla bizim rozetler gitti valla kayboldu![]()
Eskiden buralar kapalı çarşı kuyumcu vitrini gibiydiHe valla bizim rozetler gitti valla kayboldu![]()
Hee evet canom haklısın,bende yildizlar gözükmüyorŞapkamız vardı gitmiş. Yıldız görünüyordu oda görünmez olmuş![]()
Canıım teşekkür ederim
Ayyh evet ne güzel pronun altında gözüküyorduEskiden buralar kapalı çarşı kuyumcu vitrini gibiydi![]()
Yakında yok olup gidicez çok özledim rozetlerimiBenimde bir rozetim eksik, yıldızlarım yok![]()
Teşekkür ederim canımCanıım teşekkür ederimkekiklimde mükemmeldi bence
![]()