- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Üzülme benimde yok bebeğimBenim niye listem yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme benimde yok bebeğimBenim niye listem yok
Bi de uyuyoHazır tabi bana sorulacak soru mu bu nevoş aşk olsun Hepsinden üçer beşer bir paket yaptım
İşte aptal kafam, liste yapmıyorsun bari hazır listeyi ceple dimiNot defteri ne güne duruyor kız bütün herşeyim deşifre oldu
Uyuyor gibi yapıyorumBi de uyuyo
Seni hınzır zeynaUyuyor gibi yapıyorum
Kaçta acilcak canocum cancanımmmDaha 1 saat var ayarlarsın
Teşekkür ederim canim benimm bu kacincı yarişımda 2 ci oluşum hatırlamıyorumJou tatlimmm bende coook tebrik ederim çok iyiydinnnnn
9Kaçta acilcak canocum cancanımmm
O liste sürekli güncelleniyor bebeğim Yapılmış olan kategoriler gidiyor yenileri geliyorİşte aptal kafam, liste yapmıyorsun bari hazır listeyi ceple dimi
Siz fasulyesiniz ben de fasulyeden fasulye bu ne beÜzülme benimde yok bebeğim
Nevoş verirse evet çok yoğun önümdeki ay ama yaparımBebeğim tarif alacaksın dimi
Nevoş 9 dedi yaKaçta acilcak canocum cancanımmm
Darısı 1. Lige inşallahTeşekkür ederim canim benimm bu kacincı yarişımda 2 ci oluşum hatırlamıyorum
Senin bir ayağın içeride kuzumSiz fasulyesiniz ben de fasulyeden fasulye bu ne be
Nee 8 zannediyordum ben kız . Ha ondan herkes şuan rahatNevoş 9 dedi ya
Bak dokuzda mesajını hazırla hazır bekle, en popüler tarifi kapmaya çalış. Ben sana yardım etcem kuzum tmm miNevoş verirse evet çok yoğun önümdeki ay ama yaparım
Hani bakimO liste sürekli güncelleniyor bebeğim Yapılmış olan kategoriler gidiyor yenileri geliyor
Nevoşun işi varmışNee 8 zannediyordum ben kız . Ha ondan herkes şuan rahat