• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı hastanede kemoterapi

Orangegreysky

🧡🍊🥕
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2022
25.101
3
89.697
528
Hanımlar selam. Bilen var mıdır bilmiyorum ama sormak istedim. Annem İstanbul'da yaşıyor ve orada kemoterapi alıyor. Sağlık durumu sebebiyle Ankara'ya, yanıma getirdim bir süreliğine. Şimdi bu cuma kemoterapi alması gerekiyor ama henüz Ankara'daki sürecini tamamlamadı. Farklı bir hastanede geçici olarak kemoterapi alabilir mi, yakınlarında deneyimlemiş olan vardır diye size sormak istedim. Aslında bir hastaneyi aradım ama bilgileri yoktu önce muayene olmanız gerekiyor dedi. Muayene oluruz da eğer yapamayız derlerse kemoterapi zamanı kaçar, tekrar arayacağım pazartesi.

Bizim komşumuz Ankara’da tedavi olmasına rağmen bulunduğumuz şehirde doktorlarla konuşup kemoterapi almıştı. Ama aldığı ilaca göre değişir bence, eşimin kemoterapi sırasında solunumu durmuştu mesela 😞 acil müdahele edildi. İlacı hafifse, risk yoksa denenebilir.

Bizim komşumuz Ankara’da tedavi olmasına rağmen bulunduğumuz şehirde doktorlarla konuşup kemoterapi almıştı. Ama aldığı ilaca göre değişir bence, eşimin kemoterapi sırasında solunumu durmuştu mesela 😞 acil müdahele edildi. İlacı hafifse, risk yoksa denenebilir.
Çok çok geçmiş olsun, iyidir umarım şimdi 🙏🏿

İmmünoterapi alıyor aslında kemoterapi değil, sorun yaşamadı bu zamana kadar. Tekrar bi konuşayım oluyor demek ki. Çok teşekkürler 🙏🏿

Back