• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Farklı Emzikler Kullanmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben doktoruma güvenmeyi tercih ettim oğlum erken doğum olmasına rağmen kendi ayından çok çok önde ilerlemeye başlamıştı ve bu korkutucu olabilirdi hala bile ayından çok çok önde ilerliyor şükür sütümde yaradı bakımını da iyi yaptım.. aynı doktor oğlumda milyonda bir rastlanan timus bezi yer değişikliğini farketti mesela ve şuanda milyonda bir arasında olan oğlumun için sunum hazırlığındalar.. böyle bir olayı anlamak büyük yetenekmiş ben farklı doktorları dinleyip biyopsi aldırsaydım Allah muhafaza sendromlu olacaktı oğlum.. demem o ki emzikten zarar zeval gelmez (tabiki emzirmeyi kesmeden) yeter ki mutlu anne mutlu bebek olsun..
Büyük geçmiş olsun.

Yorumlarınızı, fikirlerinizi zaman ayırıp paylaştığınız için teşekkür ederim.
Kattina çok geçmiş olsun :KK43:
Emzik konusunda dediğin gibi bebeğime bırakmaya karar verdim, zaten seninki gibi pek aramıyor, uykuya dalarken kısa süre istiyor şimdilik.
Peki yürüteç kullandın mı? Gittiğim üç ayrı doktor üç ayrı şey söyledi, insanlar da habire yorum yapıyor gerek var ya da gereksiz diye. Onlar neyse de doktorların her birinin farklı öneride bulunmasını hiç anlamıyorum

Yorumlarınızı, fikirlerinizi zaman ayırıp paylaştığınız için teşekkür ederim.
Kattina çok geçmiş olsun :KK43:
Emzik konusunda dediğin gibi bebeğime bırakmaya karar verdim, zaten seninki gibi pek aramıyor, uykuya dalarken kısa süre istiyor şimdilik.
Peki yürüteç kullandın mı? Gittiğim üç ayrı doktor üç ayrı şey söyledi, insanlar da habire yorum yapıyor gerek var ya da gereksiz diye. Onlar neyse de doktorların her birinin farklı öneride bulunmasını hiç anlamıyorum
Kuzum o da çocuğa göre değişiyor kızıma aldım çokta güzel oldu erkenden de yürüdü 10 aylıkken.. oğluma aldım yüzüne bakmadı ne zaman koysam ağladı en fazla 10 dk durdu buna rağmen geç yürüdü 14 aylıkken.. güya yürütece binen geç yürür derler alakası yok güzel bir markanın ürününü alırsan kemik yapısı açısından sıkıntı yaşamazsın ama bebeğin sevebilirde sevmeyebilirde tamamen çocuğa göre değişik bu durum..

Kuzum o da çocuğa göre değişiyor kızıma aldım çokta güzel oldu erkenden de yürüdü 10 aylıkken.. oğluma aldım yüzüne bakmadı ne zaman koysam ağladı en fazla 10 dk durdu buna rağmen geç yürüdü 14 aylıkken.. güya yürütece binen geç yürür derler alakası yok güzel bir markanın ürününü alırsan kemik yapısı açısından sıkıntı yaşamazsın ama bebeğin sevebilirde sevmeyebilirde tamamen çocuğa göre değişik bu durum..

Haklısın, bakalım belki istemez acele etmeyeyim, bıraksam şimdi yürüyüp gidecek gibi :)

Haklısın, bakalım belki istemez acele etmeyeyim, bıraksam şimdi yürüyüp gidecek gibi :)
Yurutec saglikli olmadigi icin erkek cocuga vede parmak ucunda yurumeye alisiyormus. Omurga yapisinida bizuyormus. Drum kesinlikle kullanma dedi. Susn 11 aylik daha yuruyemiyor kendi. Elinden tutunca yuruyor guzel. Destek olsun oturmadigi icin bide alalim dedik ayakta guzel basiyor cinku. İcinde kesinlikle durmuyor. Disindan itiyor. Gec alacaksan binmeye bilir ona . Belli olmuyor huylari

Yurutec saglikli olmadigi icin erkek cocuga vede parmak ucunda yurumeye alisiyormus. Omurga yapisinida bizuyormus. Drum kesinlikle kullanma dedi. Susn 11 aylik daha yuruyemiyor kendi. Elinden tutunca yuruyor guzel. Destek olsun oturmadigi icin bide alalim dedik ayakta guzel basiyor cinku. İcinde kesinlikle durmuyor. Disindan itiyor. Gec alacaksan binmeye bilir ona . Belli olmuyor huylari

Doktorlar da bir tuhaf yani. Biri senin doktor gibi kesinlikle çok zararlı dedi, ilk sorduğum 5. ayda yavaş yavaş başlayabilir demişti :S Yürüteçle veya yürüteçsiz bir şekilde yürüyecek nasılsa diyorum artık ben de. Dediğin gibi huyları da ayrı ayrı :)

Doktorlar da bir tuhaf yani. Biri senin doktor gibi kesinlikle çok zararlı dedi, ilk sorduğum 5. ayda yavaş yavaş başlayabilir demişti :S Yürüteçle veya yürüteçsiz bir şekilde yürüyecek nasılsa diyorum artık ben de. Dediğin gibi huyları da ayrı ayrı :)
Yurt disinda bazi ulkelerde yasaklanmis demekki ciddi zararlari var. Hemde guvenlik acisindan yasaklanmis. Oglum atakta guzel basiyor oturmuyor. Dusmesini engeller diye aldim ama belli bir aydan sonra olmuyormus. İcinde daraldi. Alacaksanda erken al . Gec alinca binmez. Saglik acisindan dusunuyorsan alma.

Emzik konusunda avent kullaniyoruz memnunuz baska emzik kullanmiyor bide onlarin tersi duzu yok. Gece yada gunduz kendi agzina koyuyor. Ters mi koydu duz mu koydu derdi yok. O yonden degistirmedik bizde

Emzik konusunda avent kullaniyoruz memnunuz baska emzik kullanmiyor bide onlarin tersi duzu yok. Gece yada gunduz kendi agzina koyuyor. Ters mi koydu duz mu koydu derdi yok. O yonden degistirmedik bizde
Bu açıdan avent çok mantıklı, oğlum da emziğiyle oynarken ağzına götürüyor çıkarıyor tekrar alıyor ama aklım onda kalmıyor ters mi düz mü diye ;)

Ben kuzenimin tavsiyesiyle MAM emzik aldım, bebeğim 2 aylıkken kullanmaya başladık, hala kullanıyoruz. Kullandığı ilk günden beri çok memnunuz, ortodondik bir emzik olduğu için damak yapısını bozmuyor, bebekler de çok kolay alışıyor. Dişlerinde herhangi bir çarpıklık olmadı, ben tavsiye ederim.

Back