farklı düğünler için

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Gelin arabası (düğün arabası) gelin ve damadı düğün yapılan yere kuaföre ve en sonunda eve götüren araç olarak tanımlanabilr.Son yıllarda maziye olan özlem ile birlikte faytonun gelin arabası yapılması,aynı zamanda limuzinlerin gelin arabası yapılması,klasik arabaların gelin arabası yapılması düğün organizasyonunu daha da bir görsel şölen haline getirilmesine zemin hazırlamıştır

çok güzel aslında ama bunu Türkiyede yaptırmak çok zor olurdu herhalde
2 tarafa bunu kabul ettirmek kimse dırdır etmeden hemde
n bileyim ama çok güzel bir fikir herkes yaşayabilse keşke

sen ve eşin kabul ettikten sonra baskasına karar düşmez bence benim bi arkadasım mersinde faytonla gelmişti değişik ve hoş herkes yaşasa keşke dediğin gibi

aaaaaaaaaa ben bunu bilmiyordum eski arabalar olabilir hemde çook güzel bir hediye olur,istanbulda yapan yerler var mıdır acaba?inş çok pahalı değildir ya süper hediye olur bu sevdim ! harikasın you_know hayalimiz buydu

evet yapıolar dugun için pahalı deil bence cunku vitoya bile 250 euro istiolardı zaten böyle arabaları şoför olmadan kiralayamıosun yani al senin araba isteyen sürsün demiolar

hımm anladım canım teşekkür ederim,sayende herşeyim tamam valla hakkını nasıl ödeyeceğim ben bilmiyorumkismile

biz eski amerika arabasi kiralamistik bembeyaz, suslemeye bile gerek yok, super dikkat cekici oldu
valla super star gibi hissetmistim kendimi

reklam yasak o yusden sole yazim www dugunarabasi com

sanirim 300 tlden falan basliyodu fiyatlari

ben de bu arabadan istiyorum ama ne yazıkki yaşadığım şehirde bölesi mümkün diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…