- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Peri kül yutmazzzzKuzenim yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peri kül yutmazzzzKuzenim yazmış
Nimete küsülmezOkadar kusturdunuzki artık yapmayıp hazır alıp yiyorumm
Ay,ıslandımPeri kül yutmazzzz
Yok çok küstüm teee böğrüme işledi acısı oysa o büyük mantılar ile ben önce göz doysun diye şeyettirmistimNimete küsülmez
DoydukYok çok küstüm teee böğrüme işledi acısı oysa o büyük mantılar ile ben önce göz doysun diye şeyettirmistim
Birlikte sarma yapalımŞimdi benim düğün yemeği işi var ,mantı ikramı yapacağız, mantilar senden Blue_Peri
Yapalım aşkom, hem çay kahve keyfi,hem sohbet,hem sarmaBirlikte sarma yapalım
Ahhh keşkeYapalım aşkom, hem çay kahve keyfi,hem sohbet,hem sarma
Ahhh keşke
Hoş geldin BekliyoruzŞükür evime geldim 2 güne kalmaz tarifimi yaparım
Ara ara soruyorum ki emin olayım kuzu,bilerek ya da bilmeyerek kalp kırmaktan korkuyorum çok, ondan yaniOooo sen isteee birliği ile yaparız lezzetli ve bir okadar devasa mantilarimdan
Kaç senedir tanışıyoruz ya hala mııı şu muhabbetlerrrr
Yaa yerim ben seniii,bana sormana gerek yok kuzum birbirimize geçiyor nazımız ,burda konuştuklarımizi ,hitaplarimizi başka yerde yapsak bukadar samimi algilanmaz yanlış bile algılanır hatta, kaç senedir burdayiz , uzaktada olsak burda ne günlerimiz geçti herseyimiz içimiz dışımiz bir tanıdık artık. Başka yerde bukadar rahat olamam mesela ben. Oyuzden benden yana asla bişey gelmesin aklınıza çünkü ben size herhangi bişey söylerken hem kötülük için söylemiyorum hemde söyleneni yanlış anlamayacaginiza inanarak söylüyorum, konuşuyorum bukadar rahatça. Gel şimdi tükürüklüAra ara soruyorum ki emin olayım kuzu,bilerek ya da bilmeyerek kalp kırmaktan korkuyorum çok, ondan yani
Çok severim ahhh gün boyu dilime takılır şimdiÜzzüleceksinnnnn işşşte o zamannnnnn boşşa oyaladığınnnnn zamana beniiiiiii
Ben de çok severim. Demin Instagram’da denk geldi. Tartışmasız en güzel şarkısı o.Çok severim ahhh gün boyu dilime takılır şimdi