- 3 Temmuz 2022
- 4.411
- 12.716
- 27
Margaret Hale tebriksss basarıların devamını dilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kırk bir buçuk kere canocummm,hepimiz başardıkTebrik ederim aşko. Güzel performanstı. Başarıların daim olsun
Eeee siz kek poğaça istedinizSuşi falan
Poğaça yapalım. Keki boşverEeee siz kek poğaça istediniz
Nevoş ben 2 gündür uyumuyorum bana bakma senEeee siz kek poğaça istediniz
İkisi bile olabilir Önceden yapmıştıkKek ve poğaça mı üstüne sofra mı
Evet ben ikinci olmuştum, beyaz kısır birinci olmuştu.İkisi bile olabilir Önceden yapmıştık
Ben kırıldım yazmıyorum bir şeyJou döndüğünde okusun diye bırakıyorum bu mesajı buraya. Çok iyiydin kuşum, tebrik ederim. Ben senden bekliyordum galibiyeti, hak etmiştin sonuna kadar. Hoş seninkinin de birincilikten farkı yok pek. Çok ara verme, bekliyoruz seni. En kısa zamanda tekrar yarışmak dileğiyle.
Kek +? = sofraİp ucu yok mu
Ayy hatırlatma. Tüylerim diken diken olduEvet ben ikinci olmuştum, beyaz kısır birinci olmuştu.
Kizzzz benim tebrik mesajımı okudun mu çok karıştı ortalık, bende kacirdimEvet ben ikinci olmuştum, beyaz kısır birinci olmuştu.
Ne sofra kurmuştuk o zaman sarmalar dolmalar böreklerKek +? = sofra
Bir de çorba ekle tam olsunKek +? = sofra
Ben sadece kek dedim arti demedimKek +? = sofra
PilavBir de çorba ekle tam olsun
Yok dur geriye gidiyorum yavaş yavaş ahsjsjsjKizzzz benim tebrik mesajımı okudun mu çok karıştı ortalık, bende kacirdim
Sarma serbestİsteyen beyaz kısır yapsınNe sofra kurmuştuk o zaman sarmalar dolmalar börekler