- 3 Temmuz 2022
- 4.387
- 12.628
- 26
Kafamın icinde sürekli calıyorNefessinn olmassam biterimm nefessinn olmasaammm biterrimm nefesiin olmassammm nefeeğğğğğğsss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafamın icinde sürekli calıyorNefessinn olmassam biterimm nefessinn olmasaammm biterrimm nefesiin olmassammm nefeeğğğğğğsss
Özellikle videoda kız yeterğğ diypr ya o kısımKafamın icinde sürekli calıyor
Bebişten ancak fırsat bulabiliyorum.Kolay gelsin hamaratlık online
Hem eline hem diline
Hade mi örselendimTükkan kapandı hadee
Geçmiş olsun Sende bölüme ayak uydurmuşsunKafamın icinde sürekli calıyor
2 aydır burdayım kaptım bir seylerGeçmiş olsun Sende bölüme ayak uydurmuşsun
Maşallah2 aydır burdayım kaptım bir seyler
O tarifi aldın mi2 aydır burdayım kaptım bir seyler
Kuşum tencereye fasulyeleri alıyorum domates doğruyorum üstüne ocakta biraz kendini bırakıyor fasülye (tamamen pisirmiyorum) sonra soguyunca buzluk posetine koyuyorumKışlık taze fasulyeyi nasıl saklıyorsunuz?
Ben de öyle yapayım bu sefer. Bir keresinde çiğden koydum, bir türlü pişmedi meret.Kuşum tencereye fasulyeleri alıyorum domates doğruyorum üstüne ocakta biraz kendini bırakıyor fasülye (tamamen pisirmiyorum) sonra soguyunca buzluk posetine koyuyorum
Bende böyle yapıyorum. Ama bu yıl dolabımız küçük yer yok. Ondan kuruttuk. Kışın kavurmasını yapacağız. Oda güzel oluyorKuşum tencereye fasulyeleri alıyorum domates doğruyorum üstüne ocakta biraz kendini bırakıyor fasülye (tamamen pisirmiyorum) sonra soguyunca buzluk posetine koyuyorum
Değil mi ya Benim adıma şarkılar yazmışlar sadeceAdıma şöyle bir şey yazmadılar,zalimsin hayat
Bizde o da yok diyeceğim de sanki bir ya da iki tane var nevosDeğil mi ya Benim adıma şarkılar yazmışlar sadece