- 21 Kasım 2017
- 27.618
- 120.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkan onu da birinci yaparAma birinci olmaz ikinci olur Bende çok severim
Ama sen ilklerde oynuyorsun doğru olmazZerre ile benim mesaj sayıma bak. Nevreste
O yöresel ve tatlı üstadıTürkan onu da birinci yapar
Fasulyeyken olmayan şey şimdi hayatta olmaz zaten.Ama sen ilklerde oynuyorsun doğru olmaz
Aynen öyle ama abi kimler fasulye bilmiyorFasulyeyken olmayan şey şimdi hayatta olmaz zaten.
Yav daha popüler tarifler vardı geçen sene. Onlar yapılmadı mı ne oldu anlamadım ben. Benim tarif ilk üçte değildi mesela. Eliböğründe alınıp yapılmadı mı?O yöresel ve tatlı üstadı
Ben hevesimi aldım bida zırlamicam bildirim bildirim diyeAynen öyle ama abi kimler fasulye bilmiyor
Bir daha fasulye olursam seni darlarım bildir diye hejdjdkAynen öyle ama abi kimler fasulye bilmiyor
deynepnaz aldı sıkıntı yaşadıCıngıllı ilklerdeydi. Boştaydı yapacaktım. Bu sebepten yapmak içime sinmedi.Yav daha popüler tarifler vardı geçen sene. Onlar yapılmadı mı ne oldu anlamadım ben. Benim tarif ilk üçte değildi mesela. Eliböğründe alınıp yapılmadı mı?
Tamam haber veririmBir daha fasulye olursam seni darlarım bildir diye hejdjdk
Onu yarışmaya katılınca isteyeceğimHe bir de tik versinler yeto
Hiç koymadım mıBari teselli ikramiyesi ilk sayfaya yarışma tanıtımına benim tariflerden birini koy vijdansız kadın. Nevreste
HayırHiç koymadım mı
Tamam söz senin tariflerden ekleyeceğim
Çizkekini bile mi?