Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Vr bir tane tahminim ot türü .
Şimdi ot yok abla olsa alırdım ot değil malesef ısırganlı bir tarif vardı aslında onu mümkün değil bulamam şu dönemde bir ay sonra falan ısırgan bollasir buralarda

Kaldırık yapayım dedim onun da zamanı değil :silah:

Şimdi ot yok abla olsa alırdım ot değil malesef ısırganlı bir tarif vardı aslında onu mümkün değil bulamam şu dönemde bir ay sonra falan ısırgan bollasir buralarda

Kaldırık yapayım dedim onun da zamanı değil :silah:
Kaldırık ne ki hiç duymadım adını bile,değişik birşey herhalde.

Yanlış mı tahmin ettim olmaz olamaz
Daha önce de kk da bir tek adini ben geçirmişim ve bunu sadece JOYz JOYz yemiş :KK53:
Kaldırık ne ki hiç duymadım adını bile,değişik birşey herhalde.
Karadeniz de çok oluyormuş bizede eşimin arkadaşı getirdi bayağı güzel biz seviyoruz toprak kokulu yemeleri..bahçeye ektiğim kurudu daha nemli ıslak yerleri seviyormuş
O kadar değişik bişeyse daha güzel 🤓😍
Evet yöresel :KK45:

Hiç anlamam otlardan benim bildiklerim semizotu,ıspanak ,ebe gümeci :olamaz: izmirdeyken çok olurdu pazarlarda.
Ablacım burda pazarda hardal (turpotu) gelincik kiloyla satılır çok da güzel olur birde sarmaşık bunlar zamanı gelince pazara da çıkar :))

Daha önce de kk da bir tek adini ben geçirmişim ve bunu sadece JOYz JOYz yemiş :KK53:

Karadeniz de çok oluyormuş bizede eşimin arkadaşı getirdi bayağı güzel biz seviyoruz toprak kokulu yemeleri..bahçeye ektiğim kurudu daha nemli ıslak yerleri seviyormuş

Evet yöresel :KK45:
Karadenizde ot yemekleride çok oluyor demi,et türüde çok yenmiyor herhalde.
Ablacım burda pazarda hardal (turpotu) gelincik kiloyla satılır çok da güzel olur birde sarmaşık bunlar zamanı gelince pazara da çıkar :))
Turp otunu duymuştum daha önce.

Hiç anlamam otlardan benim bildiklerim semizotu,ıspanak ,ebe gümeci :olamaz: izmirdeyken çok olurdu pazarlarda.
Bizde çok var her ay farklı birinin zamanı olur yemlik le başlar madımak, su teresi,ededesakalı ,kuşkuşu,evelik,ısırgan , bostan güzeli, erişte otu ,apancar,hodan sirken gibi

X