- 1 Aralık 2021
- 11.868
- 39.492
- 34
Grip oldum çocuklar hastaydı onlardan bulaştıGeçmiş olsun ne oldu öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grip oldum çocuklar hastaydı onlardan bulaştıGeçmiş olsun ne oldu öyle.
Gece çok kalktım o ara da üşütmüş olabilirim çocuklar hastaydı onlardan da bulaşmış olabilir sanada geçmiş olsun ablaGeçmiş olsun canım. Geçen gün pencere açık uyumustum senin gibi uyandım. Seninki neden oldu acaba?
Patlıcan kebabıDiyet bozmayacak bir tarif aldım canım
Ekmanaan yemezsen tabi
Olabilir kuzum. Sıcak bir duş arkasindan zencefilli limonlu ballı çay iç. Acil şifalar dilerim . Aferin Forte ilaç var mı evde?Gece çok kalktım o ara da üşütmüş olabilirim
Yap kız patatesli birşeylerTarif uydurup Mersin'e atfedesim var
Az kişi biliyorla bir kişi biliyor arasında çok fark yok zaten
Küçük emiyor diye ilaç almıyorum bitkisel çaylarla geçireceğimOlabilir kuzum. Sıcak bir duş arkasindan zencefilli limonlu ballı çay iç. Acil şifalar dilerim . Aferin Forte ilaç var mı evde?
Yaaa bu kötü olmuş. Emziren anneler hasta olmasınKüçük emiyor diye ilaç almıyorum bitkisel çaylarla geçireceğim
Geçmiş olsun hepinize tam hastalık havası artık dikkat edin kendinize .Grip oldum çocuklar hastaydı onlardan bulaştı
İnşallah abla yaBu kış çok zor geçecek
Zaten kış ayında, kardan korkuyoruz. Bu ayrı travma olacak. Rabbim yardımcıları olsun. Malatya'da 104 bin kişi konteynerde kalıyor. Umarım problem yaşamadan kışı atlatırlar
Hoşgeldin hanım ablamGeldimmmm yeni kategori hayırlı olsun
Geçmiş olsun naneÖyle hastayım ki sanki dayak yedim her yerim ağrıyor
Günaydın minnoşum hoş gördüm sağolİnşallah abla ya
Hoşgeldin hanım ablam
Geçmiş olsun nane
Sen yapİlk tarifi kim yapacak
Kimse sormamış