• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farklı bir üniversitenin yaz okuluna katılma

oyuncu1234

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
125
7
296
35
Samsun
arkadaşlar bu konuda bilginiz var mı? yaz okulu uygulaması olan ve farklı okullardan öğrenci kabul eden bildiğiniz okullar var mı?? bunu yapmış olan yakınlarınız var mı?? yardımcı olursanız sevinirim

Farklı okullardan elbetteki başka bir okulun yaz okuluna katılabilirsiniz.
Fakat sizin okulun geçme notuyla gideceğiniz okulunkine mutlaka dikkat edin.
Ve böyle bir talepte bulunduğunuzda bildiğim kadarıyla 2 katı harç yatırıyorsunuz..
Yinede derinlemesine öğretim görevlilerine sorun derim.

senin almak istediğin ders kendi okulunda açılmazsa herhangi başka bi okulda yaz okuluna gidebilirsin..ama öncelikle dersin içeriğinin ve kredi sayısının uyup uymadığına bakman gerekiyor.Ben sakaryada okuorum yaz okuluna bir çok farklı üniversitelerden geliolar..

dersin adı aynı bile olsa konularının da tutması gerekiyor. öğretim dili de önemli bildiğim kadarıyla. bi arkadaşım başka üni den almıştı o da şöyle bir şey demişti: yaz okulundan ders aldığım üni. nin öss puanının seninkinden yüksek olması gerekiyormuş. emin değilim ama doğruluk payı var. çünkü benim okuduğum bölümde de türkçe eğitim veren bizden yüksek puanlı sadece bir üni var:itü. insanlar sadece itü nün yaz okuluna gidiyorlar. ama dediğim gibi kesin bir bilgim yok.

ders uyuyor ama kodununda uyması lazım bizim bölümün tamamı gitmişti baska bi ünvde yaz okuluna

Back
X