Farkl frenchh

ben hoşlanmadım hiç.
değişikliğe pek açık değilim sanırım.
kırmızı oje daha güzel uçları beyaz olmadan

bnde bı tane pembe war koyu onu ucuna suruyorum ucuk pembeyıde ustune oyle gusel oluyo ama bole gusel degıl

bunu çok beğendim :lepi:

bayildim ya koyunun üzerine acik diilde acigin üzerinde koyu harika duruyo bence mutlaka dene ve paylas cicimyerimseniben

buweke
jfr
sizde koyun lutfen cok yeteneklısınız heralde bişe begenmedınıze göre ders alalım sızden.

yetenekle alakası yokkk zevk meselesi bu ben begenmedım yani napıyım senın için yaparım bigün merak etme ama böle bu renk olmaz sölemiştim daha öncede ne renk sewdgımı hos oldugunu

ben begendim cok hos olmus ellerine saglik

de nasil yaptin yaaa... bitane tirnaginda adim adim resimli gösterebilirmisin??

evet calla yetenek ıstıyo bunları yapmak
bende normal ojeyı bılem doru duzgun suremıom :))

Bence hoş olmuş..
Bende buna benze bi konu açmıştım farklı fransız manikürleri hoşuma gidiyor denemekten korkmuyorum

En çok beğendiğim bu Paris Hilton denemiş , biraz asi hava katıyor tabi siyah
Bunun tam tersi de yapılabilir , alta siyah üste beyaz şeklinde..

Bir tanede pembe siyah var , bu çok hoşuma gitmedi ama çeşit için eklemek istedim.

canım değişik olmuş eline sağlık.bende değişik şeyler denerim çokta severim...siyah ucuna beyazda hoş duruyor..eline sağlıka.s.

canım bu harika yaptığım bir model..hatta simli ojem bitmişti parlatıcıya sim eklemiştim bende sınır yok ahahkaydirigubbakcemile3ucundaki mavinin dahada koyu tam bir saks mavisi olması içinde altına önce siyah sürerek dene.siyahın üstüne maviyi sürünce acayip oluyor..eline sağlıka.s.

canım eline sağlık...:1hug:elim öyle alışkın ki benimde bantsız yaparım.kusföre gidemediğimle kendim yaparım...ojesiz asla çıkmam...:sm_cool:

bunu siyah ojeyle filan daha önce çok gördüm ben hoş duruyo gri simliylede çok iyi uyuyo tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…