Farkl frenchh

çok güzel durmuş
bugün deneyeyim merak ettim bende nasıl olur acaba:uhm:
teşekkürler canıma.s

aaa ne kadar değişikkk pembeli lilalı olanlarını falan görmüştüm ama bu çok değişikmişş bide french yapmayı becebilsem aaah ahhh

benimde cok hosuma gitti hatta bi ara yapiyim diye dusunmustum hilal sekli yapacaktim yaninada yildiz turk bagragi yapacaktim cok ugrastirici olur diye denemedim canim tirnaklarinda cok guzel

bence kırmızı oje uçlardan soyulmuş gibi duruyo ben beğenmedim doğrusu

hpsi aynı hizada aynı mı soyuluomirmirmirmir begenende saolsun begenmeyendedelikafadulden

tatlım Türk bayrağı gibi olmuş ben beğendim.
ben de denemiştim ama beyaz üzerine fuşya yapmıştım, siyah üzerine kırmızı yapmıştım bir de beyaz üzerine lacivert yapmıştım. o süper durmuştu. bir ara da şunu deneyeceğim size de örnek olsun :

ya bnm tırnaklarıma böyle şeyler yakışmıyo hiç

tırnaklarım zaten oval fln da değil kare diyolar sanırm hiç sevmıyorummmm benneyaptımki

frenc yaparken beyaz oje fln sürüyolar bnmki hep beyaz zaten :1no2: parlatıcı sürünce direk frencliymiş gibi oluyo

arkadaslaırm sen doğuştan frenchlisin diyo kaydirigubbakcemile3

a.s.
miklacım cok hoş olmuş yaa bende yapcam kesın

bayiliyorum frenche ,tirnaklarimin uzamasini bekliyorum bende deniycem,resim eklerim,gulmezseniz tabikaydirigubbakcemile3

benim arkadaşimde yaptı siyah -kırmızı onu beğenmemiştim bu güzel olmuş
mikla tatlım sninkide çok hoş ayrı bir havası var

onun pembeyle-kırmızı yapılışı var o dahada güzel bence
uçlar pembe üstü kırmızı=)
deneyin,süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…