frezya_34 kimse vazgeçilmez değildr Kayıtlı Üye 21 Ocak 2009 838 1 96 39 İstanbul 17 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi frezya_34 #21 elvancrsocak .!.: harika bir tatlı arkadaşlar misafir geldiğinde mutlaka yapıyorum ve herkes tarifini istiyor tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... evet canım çok doğru söylüyorsun ben bile yerken parmaklarımı yiyordum :))) selected_79 .!.: emeğine , ellerine sağlık.. bi arkadaşım yapıyo bu pastayı epeydir tarifini istiyodum vermiyodu.. o bana geldiğinde yapayımda ona süpriz olsun... hakkını helal et tatlım aldım tarifi.. Genişletmek için tıkla... helal olsun tatlım ne demekk opuyorumnanaktan...işine yaradıysa ne mutlu banaa artıkk tarifi yapar resmide korsunnn :lepi:
elvancrsocak .!.: harika bir tatlı arkadaşlar misafir geldiğinde mutlaka yapıyorum ve herkes tarifini istiyor tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... evet canım çok doğru söylüyorsun ben bile yerken parmaklarımı yiyordum :))) selected_79 .!.: emeğine , ellerine sağlık.. bi arkadaşım yapıyo bu pastayı epeydir tarifini istiyodum vermiyodu.. o bana geldiğinde yapayımda ona süpriz olsun... hakkını helal et tatlım aldım tarifi.. Genişletmek için tıkla... helal olsun tatlım ne demekk opuyorumnanaktan...işine yaradıysa ne mutlu banaa artıkk tarifi yapar resmide korsunnn :lepi:
BenDenizYildizi Guru Kayıtlı Üye 26 Eylül 2006 3.385 20 358 Muğla 17 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi frezya_34 #22 Ben denedim bu tarif.çok güzel oluyor