- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.485
- 548
- 33
- Konu Sahibi La vie en Rosee
Bi de farkındalık böyle bi şey değil yav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam en haklı sensin.Bi de farkındalık böyle bi şey değil yav.
Benim haklılığımdan daha mühim senin haksızlığını idrak edebilmen. Bi düşün gerçekten denilenleri.Tamam en haklı sensin.
Pes sana
Çok ama çok kırıcı ve yanlış bence. Ben kendim bir doktor olarak majör depresyon geçirdim. Ve tedavi gördüm. Bunun eziklik, özdeğer yoksunluğu vb ile alakası yok. Gerçekten çok şaşırdım.Major depresyon
Uzun yıllar içinde birikmiş eziklik, kendini ispatlayamama, özdeğer yoksunluğu
Ne konuda haksızım peki?Benim haklılığımdan daha mühim senin haksızlığını idrak edebilmen. Bi düşün gerçekten denilenleri.
3 defa major depresyon geçirdim Otrera. Defalarca psikiyatriste gittim. Bi tecrübem var ki, konuşuyorum. Vakit öldürmek için konu açmadım. Biraz insanların aklına saygı duymayı öğrenmelisiniz. Karşındakinin boş teneke olmayacağı ihtimalini göz önünde bulundurmalısınjz.Çok ama çok kırıcı ve yanlış bence. Ben kendim bir doktor olarak majör depresyon geçirdim. Ve tedavi gördüm. Bunun eziklik, özdeğer yoksunluğu vb ile alakası yok. Gerçekten çok şaşırdım.
Obezite, kabızlık vb ile de bence kırıcı şeyler yazmışsınız.
Bahsettiğiniz hastalıkların hemen hepsinin temelinde biyokimyasal bir bozukluk yatıyor.
Evet insan depresyonda iken veya stresliyken kendini yemeye vurabilir belki, ama bu onların kötü niyetli , pis insanlar olduğu anlamına gelmiyor. Bilemiyorum çok şaşırdım sizden böyle bir yazı beklemezdim açıkçası…
FullNe konuda haksızım peki?
Psikolojik hastalıkların beyin kimyasında bozukluk olduğunun farkındayım. Serotonin eksikliğinden oluyor bunu biliyorum. Ben duygusal açıdan bakıyorum boyutaÇok ama çok kırıcı ve yanlış bence. Ben kendim bir doktor olarak majör depresyon geçirdim. Ve tedavi gördüm. Bunun eziklik, özdeğer yoksunluğu vb ile alakası yok. Gerçekten çok şaşırdım.
Obezite, kabızlık vb ile de bence kırıcı şeyler yazmışsınız.
Bahsettiğiniz hastalıkların hemen hepsinin temelinde biyokimyasal bir bozukluk yatıyor.
Evet insan depresyonda iken veya stresliyken kendini yemeye vurabilir belki, ama bu onların kötü niyetli , pis insanlar olduğu anlamına gelmiyor. Bilemiyorum çok şaşırdım sizden böyle bir yazı beklemezdim açıkçası…
Tamam ama ben majör depresyon geçiren biri olarak soruyorum size, yani benim içinde ağır bir eziklik, özsaygı sorunu mu var? Bence yok. Çok kırıcı olmuş cümlelerinizPsikolojik hastalıkların beyin kimyasında bozukluk olduğunun farkındayım. Serotonin eksikliğinden oluyor bunu biliyorum. Ben duygusal açıdan bakıyorum boyuta
Ben size boş teneke demedim ki, haddim de değil zaten. Ama insanların kişilikleriyle ilgili söyledikleriniz tespit olayını aşıyor. Yani elbette gözlem yapabilirsiniz, ama bazı şeyleri dile getirirken çok daha nazik olmak gerekiyor. Çünkü bunlar çok riskli konular.3 defa major depresyon geçirdim Otrera. Defalarca psikiyatriste gittim. Bi tecrübem var ki, konuşuyorum. Vakit öldürmek için konu açmadım. Biraz insanların aklına saygı duymayı öğrenmelisiniz. Karşındakinin boş teneke olmayacağı ihtimalini göz önünde bulundurmalısınjz.
Çavla beni çok sinirlendiriyor ya arada Instagramda karşıma çıkıyor. Hayatını yaşıyor. Ülkede her şey olabiliyorsun rezil olamıyorsun gerçekten.Bir ara çakma psikolog çağla vardı bu da onun versus 2 si mi acaba ? Enteresan.Bir de konu hakkinda bilgili insanlara sen okumuş jahilsin ben daha derin araştırdım haklıyım falan demiş aahahsh
Çavla beni çok sinirlendiriyor ya arada Instagramda karşıma çıkıyor. Hayatını yaşıyor. Ülkede her şey olabiliyorsun rezil olamıyorsun gerçekten.
Çocuklarının yerinde olmak istemezdim. İnternet erişimleri var birkaç seneye annelerinin sahtekarlığını öğrenecekler. İleride sürekli paylaşılarak nasıl istismar edildiklerini de anlayacaklar.Itici bir insan gerçekten. Oğlu büyüyüp sevimliliğini yitirdiğini düşünüp bunu fark edince ondan ilgiyi kesip full kızını paylaşması, her anını paylasip cocugu istismar etmesi,insan sağlığını tehdit eden zararlı zayıflama çayı reklamı yapması falan. Hiç tanımasam bile ısınabileceğim biri değil.
Üye çıkmış gitmiş ama ne alaka ya psikolog farklıdır psikiyatri farklı bunu tıp fakültesinde detaylı eğitimini alan farklıdır alakaya maydanoz gel bize bazı bazıAmatör psikolog daha doğrusu psikiyatri ile ilgili biri olarak sizlerle uzun araştırmalarımın sonuçlarını paylaşmak istiyorum arkadaşlar
Psikolojik veya fiziksel rahatsızlıklarımızın temelinde bilinçaltımız, erken çocukluk dönemimiz ve korkularımız yatıyor.
Misal:
Temizlik hastalığı
kendinde yanlış olan şeyleri düzeltmek isteğidir. Yani temizliyor temizliyor evini bütün gün, ama birtürlü temizleme isteği bitmiyor, durduramıyor kendini. Temelde kendinde bir şeylerin yanlış gittiğinin farkında, ama sonuça ulaşamamış. Çünkü sorunun kendisinde olduğunun farkında değil, uğraşı başkalarıyla.
Simetri takıntısı
Etrafında bulunan insanları değiştirme isteği. Mesela eşi kendisine uygun değil, onun hatalarının farkında. Ama eşine söz geçiremiyor. Devamlı bir yerleri düzeltme isteği geliyor içinden. Ne kadar düzgün ve simetri olsa bile içi huzursuz. Yineleniyor bu hareketler. Çünkü başkalarını değiştiremediğini düşünüyor.
Bana kimse saygı duymuyor düşüncesi
Bir adam tanıdım. Gençliğinde eşinin abilerinin firmasında çalışmış. Ama bir sebepten onlar tarafından işten çıkarılmış. Senelerdir içinde bu ukteymiş. Yıllarca bu sıkıntı içinde büyümüş, birikmiş artık nirvanaya ulaşmış. Kendisini işinde ispat edememiş, hayallerini gerçekleştirememiş. Bu adam 80 yaşında ama çok aksi, huysuz bir ihtiyar. 5 yaşındaki çocukla kendini bir tutup; bana saygı duymuyor, diye hayıflanıyor!
Bir türlü zayıflamama- BİR TÜRLÜ KİLO VEREMEYEN ŞİŞMAN
Kişinin içi kötü. Kibir onu ele geçirmiş. Gereksiz narsist bir duyguyla insanları hor görüyor. Affedemiyor kişi. Ve kilo veremiyor bir türlü. Su içsem yarıyor dedikleri insan tipi. Maneviyata yönelmeli.
Kabızlık
Çözümleyemediği meseleler var içinde
Major depresyon
Uzun yıllar içinde birikmiş eziklik, kendini ispatlayamama, özdeğer yoksunluğu
Sizlerle de paylaşmak istedim
Farkındalık kazanmak lazım, mutsuz ihtiyar olarak bu dünyadan göç etmek yerine, iç huzurunu tamamlamış insanlar olabilmemiz dileğiyle…
Gözüm gönlüm kanadı ,kendisi fake olup milleti eleştiren de ne biliyimBir ara çakma psikolog çağla vardı bu da onun versus 2 si mi acaba ? Enteresan.Bir de konu hakkinda bilgili insanlara sen okumuş jahilsin ben daha derin araştırdım haklıyım falan demiş aahahsh