Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben önlisans halkla ilişkilerle sınava giriyorum,bölümümdenmi sorumluyum yoksa düz liselerle aynı şeylerdenmi sorumluyum,kitaplarımı ona göre alacağım,lütfen cevaplarmısınız?
kızlar ben önlisans halkla ilişkilerle sınava giriyorum,bölümümdenmi sorumluyum yoksa düz liselerle aynı şeylerdenmi sorumluyum,kitaplarımı ona göre alacağım,lütfen cevaplarmısınız?
bölümünle alakası yok cnm..önlisans mezunu isen onlarla gireceksin..
düz lise ve önlisans mezunlarıda aynı..ama zorluk dereceleri farklı..
sen önlisansa yöenlk kitaplardan al yinede...hatta biizm topic var..orada 2 yıllık arkaşlar , lisans kitaplarından da hazırlanıyorlar
cnm yukarıda arkaşdaş da cvp vermiş sana...yazdığım topiğe gel..ordan kızlara sor hangi yayından çalıştıklarına..baya çalışkan arkadaşlar mevcut güzel yayın tavsiye edeceklerdir
Data, ihtiyaç, yargı, yediiklim konu anlatımında,
Bunlar + karacan, uzman kariyer, beyaz kalem, tasarı, teorem gibi yayınlarıda sorularda kullanabilirsin.
Datanın lise-önlisans konu anlaltımından çalıştım çok memnunum.