• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fareli ev mi? Kira mı?

leonunannesi

Loliş
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
572
823
103
27
Tokat
Merhabalar,

Konuyu şöyle anlatayım, ağustosta evlendim kocam askeri personel tokatta Bi köyde görev yapıyor biz şu an lojmanda oturuyoruz ancak köy yeri olduğu için sürekli fare giriyordu eve 3 kere girdi 1 tanesini kedim öldürdü diğerlerini tuzağa düşürdük, en son geçen gün dolabı açtığımda göz göze geldim fareyle:olamaz:
Sonrasında kayınpederim geldi Bi delik varmış oradan geliyormuş alçı falan döktü kapattı ama emin olamıyorum tekrar girer korkusu var bıktım resmen sinirlerim bozuldu en son gördüğümde ağladım, korkuyu geçtim insan tiksiniyor :(

Ama lojmanın iyi yanı eşim git gel yapmıyor karakol hemen karşıda, kira yok su yok bir tek elektrik ödüyoruz bu yönden iyi oluyor ama, kışı zor geçiriyoruz, kaloriferli kazan yanıyor ama sabah 1 saat yanıyor sonra sönüyor buz gibi oluyor ev. Karakol tokat merkeze 20 dk mesafede, galiba yazın taşınacağız ama bilemiyorum, sizce merkeze taşınmak daha mı iyi olur?

sartlari hic dusunmeden faresi olmayan bi eve giderdim.sirf kira yok diye bu iskenceye deger mi?maddi acidan iyi olabilir ama parayida mezara goturmuyoruz kiraya gidin daha iyi

Ben de evden gitmek istiyorum ama kayınpederim deliği kapattım daha gelmez diyor ama köy yeri ya benim de içim rahat etmiyor her dolabı açtığımda fare çıkacak gibi geliyor

Delik kapandıysa bir daha gelmez muhtemelen. Fareler de fındık faresiyse sorun yok bence. Nasıl olsa yaza kadar ordasınız, bir gözleyin tekrar çıkarsa bir yerlerden fare taşınırsınız.

Aynen fındık faresi küçücük bir şey, deliği kapattı kynpederim İnşaAllah gelmez zaten gelirse ben de hemen taşınmak isterim

Aynen fındık faresi küçücük bir şey, deliği kapattı kynpederim İnşaAllah gelmez zaten gelirse ben de hemen taşınmak isterim

Fındık faresi bişey yapmaz ki, pis de olmaz onlar lağımda falan yaşamaz. Kırsal alanlarda çok olur. Korkuyorsanız yapacak bir şey yok ama. Bir izleyin bakalım, gelmez bence daha.

Back